Lähihoitaja, kotihoito

Pidätkö vaihtelevasta ja itsenäisestä työstä?

Vahvistamme Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän kotiin vietäviä palveluita ja haemme kolmea (3) LÄHIHOITAJAA vakinaisiin työsuhteisiin kotihoidon varahenkilöstöön Lahteen ja Lahden ympäristökuntiin.

Näin varahenkilöt kuvaavat työtänsä:
"Jos olet vaihtelunhaluinen ja haasteita pelkäämätön, niin juuri varahenkilöstö voi olla sinun juttusi. Työn vaihtelevuuden vuoksi saat kohdata erilaisia asiakkaita ja pääset tekemään paljon sairaanhoidollisia tehtäviä, jolloin ammattitaitosi kehittyy jatkuvasti. Työmme on hyvin itsenäistä ja meillä on hyvä, toisiamme tukeva porukka. Omiin työvuoroihin pääsee hyvin vaikuttamaan ja autonominen työvuorosuunnittelu toimii hyvin. Työskentelemme vaihtelevasti sekä kaupungin sykkeessä että ympäristökuntien upeissa järvi- ja maalaismaisemissa kahdessa vuorossa.

Etsimme joukkoomme juuri sinua, joka hoidat sydämellä ja laadukkaasti asiakkaamme. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja. Kotihoidossa on paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi. Hoitotyössä painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden lääkehoitolupien suorittamiseen, mikäli sinulla ei niitä vielä ole.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työn luonteen vuoksi, käytössä on kilometrikorvaus.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liity meidän porukkaan!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut
Osoite: Niemenkatu 77, 15240 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!