Kuvaus tehtävästä: Haemme Resurssipooliin lähihoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin ajalle 4.5 - 30.9.2020. Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Tuomarilantie 19. Toimimme koko Espoon alueella, alueellisessa kotihoidossa.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista. Espoon kotihoidossa on käytössä LifeCare-asiakastieto- ja Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä.
Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn.
Työ on tiimityötä ja se perustuu asiakkaan hoito- ja palvelusuunnitelmaan kuntouttavalla työotteella. Työ on jaksotyötä : aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.
Jätäthän hakemuksesi sähköisesti järjestelmän kautta.

Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Työpaikan nimi: Resurssipooli, Tuomarilantie 19

Työaika: 116h 15min / 3 viikkoa

Tehtäväkohtainen palkka: 2222,69€/kk + kiertävän lisä 91,55€/kk

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.
Lähihoitajaopiskelija: hyväksytysti suoritetut kasvun tukemisen sekä hoito ja huolenpidon opinnot, työssäoppimisen jaksot, lääkehoidon opinnot sekä lääkelaskut.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Arvostamme positiivista asennetta, kokemusta vanhustyöstä ja hyvää suomen kielen taitoa.

Tutustu työnantajaan

Tehtävästä lisätietoja antaa Tiina Määttänen 040-162 7645, Heidi Benattabou 043-8251918

Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhusten palvelut, Kotihoito, Resurssipooli
Osoite: Tuomarilantie 19, 02760 Espoo

Espoo on yli 280 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.