test

Lähihoitaja, Kotihoito Seinäjoki (itäinen alue)

Ansök senast  3.5.2024 14:00

Lähihoitajan määräaikainen sijaisuus ajalle 25.4.2024 - 7.3.2025, Kotihoidossa Seinäjoella, itäisellä alueella.

Tule tekemään vaihtelevaa ja mielenkiintoista työtä ikäihmisten parissa! Keskisen kotihoidon itäisellä alueella on tilaa uudelle työkaverille määräaikaiseen työsuhteeseen ajalla 25.4.2024-7.3.2025.

Voit olla jo kokenut konkari tai tuleva kotihoidon ammattilainen. Meillä saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi ja tukenasi toimii alueen mukava ja ammattitaitoinen tiimi. Itäinen alue rajautuu maantieteellisesti Seinäjoella kaupungin osiin Marttila, Nurmo ja Hyllykallio. Lisäksi alueellamme on senioriasumisen yksikkö Hyllykalliokoti, jossa asiakaskäynnit toteutetaan kotihoidon käynneillä.

Lähihoitajana työpäiväsi koostuu monipuolisista työtehtävistä, perushoivan lisäksi esimerkiksi haavanhoidoista, lääkehoidosta ja toimintakyvyn arvioinnista. Jokaisella asiakkaalla on yksilöllinen avun tarve, johon kotihoito vastaa sovitun suunnitelman mukaisesti kuntouttavalla työotteella. Työ toteutetaan tiimityönä omahoitajuuden periaatteita noudattaen.

Työ kotihoidossa on liikkuvaa, monipuolista ja vaihtelevaa eikä yksikään päivä ole samanlainen. Pääset tekemään mielenkiintoista, vastuullista ja itsenäistä työtä sekä kehittämään ammattitaitoasi. Toivomme sinun olevan rohkea kohtaamaan uusia tilanteita sekä omaavan hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot. Työ edellyttää hyvää organisointikykyä ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa. Kotihoito vastaa asiakkaiden avun tarpeisiin vuoden jokaisena päivänä ja työskentelemme kahdessa vuorossa. Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi.

Kelpoisuusehtona onn sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Ajokortti ja oma auto ovat eduksi, mutta ei välttämättömiä. Käytössämme on myös työautoja. Kotihoidon lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. Valinnassamme painotamme hakijan sopivuutta ko. tehtävään ja tiimiin.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen sijaisuuden vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Työhaastattelut järjestetään haun päätyttyä.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Aluepäällikkö, Sirkka Mäkelä

Puh. 0500 260015

sirkka.makela@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare