Haemme lähihoitajaa Vuosaaren kotihoitoon Ulappa-tiimiin vakituiseen työsuhteeseen 15.3.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tule työskentelemään kotihoitoon mukavaan työporukkaan!

Kotihoidon lähihoitajana työsi on itsenäistä ja monipuolista hoitotyötä asiakkaiden omissa kodeissa. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin, terveydenhoitajan ja lääkärin kanssa.

Vuosaaressa on 4 kotihoidon lähipalvelualuetta ja toimistomme sijaitsee Rastilan metroaseman lähellä. Asiakkaille liikumme joustavasti kaupungin pyörillä, autoilla tai julkisilla. Ulappa-tiimin asiakkaat ovat pääasiassa vanhuksia.

Haemme joukkoomme positiivista, vastuullista, vanhustyöstä ja kotihoidosta kiinnostunutta hoitoalan ammattilaista. Katsomme eduksi kotihoidon kokemuksen. Työyhteisömme tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen varallaoloa, meillä on mahdollisuus tehdä myös Voima-työaikaa. Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus kouluttautua Apotti- tietojärjestelmän käyttäjäksi kotihoidon tiimin kanssa, Helsingissä otetaan Apotti käyttöön huhtikuussa 2021.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon ja Edenred lounasetukorttiin sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Kelpoisuusehto: lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi kotihoidon työkokemuksen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Kaakkoinen kotihoitoyksikkö, Vuosaari 4 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-247-21
  • 15.3.2021
  • 2322,46 e/kk
  • 12.2.2021 - 12.3.2021 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Kotihoidon ohjaaja Pirjo Lindholm 09 310 47457

Sosiaali- ja terveystoimiala, Kaakkoinen kotihoitoyksikkö, Vuosaari 4 lähipalvelualue
Osoite: Meri-Rastilankuja 1, 2 krs, 00980 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.