Haemme lähihoitajaa Vuosaaren kotihoitoon Ulappa-tiimiin vakituiseen työsuhteeseen 26.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tule työskentelemään kotihoitoon mukavaan tiimiin!

Kotihoidon lähihoitajana työsi on itsenäistä ja monipuolista hoitotyötä asiakkaiden omissa kodeissa. Vastuuhoitajana työhösi kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä tarvittavien tukipalveluiden järjestäminen yhdessä tiimin, terveydenhoitajan ja lääkärin kanssa.

Vuosaaressa on 4 kotihoidon lähipalvelualuetta ja toimistomme sijaitsee Rastilan metroaseman lähellä. Asiakkaille liikumme joustavasti kaupungin pyörillä, autoilla tai julkisilla. Ulappa-tiimin asiakkaat ovat pääasiassa vanhuksia.

Haemme joukkoomme positiivista, vastuullista, vanhustyöstä ja kotihoidosta kiinnostunutta lähihoitajaa. Työyhteisömme tarjoaa hyvän perehdytyksen ja mukavat työkaverit. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen varallaoloa, meillä on mahdollisuus tehdä myös Voima-työaikaa. Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, mahdollisuuden työsuhdeasuntoon ja Edenred lounasetukorttiin.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi:

Kotihoidon työkokemus.

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Kaakkoinen kotihoitoyksikkö, Vuosaari 4 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-451-21
  • 26.4.2021
  • 2322,46 e/kk
  • 22.3.2021 - 20.4.2021 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Kotihoidon esihenkilö Pirjo Lindholm, p. 09 310 47457

Sosiaali- ja terveystoimiala, Kaakkoinen kotihoitoyksikkö, Vuosaari 4 lähipalvelualue
Osoite: Meri-Rastilan kuja 1, 00980 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Suggested jobs