Lähihoitaja, innostaako sinua itsenäinen ja monipuolinen hoitotyö, jossa saat kehittää toimintaa ja kehittyä ammatissasi? Haemme nyt lähihoitajia sijaisuuksiin Kuntouttavan arviointiyksikön idän tiimiin 19.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sijaisuuden pituudesta voidaan neuvotella. Voit olla loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija, vasta valmistunut lähihoitaja tai kokenut konkari. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja työsi tukena on moniammatillinen tiimi. Toimisto sijaitsee Herttoniemen sairaalassa, ja asiakkaidemme luokse liikut autolla, polkupyörällä tai julkisilla liikennevälineillä.

Haemme juuri sinua osaksi positiivista, innostunutta ja toisiaan tukevaa työyhteisöä. Tehtävässä korostuu asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja kuntoutus. Asiakkaan hoitoa ja sen jatkuvuutta arvioimme monialaisesti ja toimimme yhdessä asiakkaan parhaaksi. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja ja toimintaterapeutteja. Lähihoitajan työ on kaksivuorotyötä kaikkina viikonpäivinä kello 7.30-22.00 välisenä aikana. Meillä voit itse vaikuttaa työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla.

Toivomme, että olet hyvä organisoimaan omaa työtäsi, kykenet työskentelemään muuttuvissa työtilanteissa ja paineen alla. Lupaamme perehdyttää uudet työkaverimme hyvin, ja huomioimme aikaisemman osaamisesi arvokkaana lisänä toiminnassamme.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan. Lisätietoja muista henkilöstöeduistamme saat osoitteessa http://www.helsinkirekry.fi

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto sekä suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi tehtävässä edellytetään ajokorttia sekä jo valmistuneilta rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Lännen palvelualue, Kuntouttava arviointiyksikkö, Itäinen kuntouttava arviointiyksikkö
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-03-455-21
  • 19.4.2021 tai sopimuksen mukaan
  • 2322,46 e/kk
  • 1.4.2021 - 15.4.2021 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Anne Kaivos
puh. 0406873450

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Lännen palvelualue, Kuntouttava arviointiyksikkö, Itäinen kuntouttava arviointiyksikkö
Osoite: Kettutie 8, 00800 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Suggested jobs