Olisiko tässä kenties tuleva kesätyösi?

Etsimme Haaga 4 ja Haaga 5 lähipalvelualueille kotihoidon tiimeihin innokkaita ja ennakkoluulottomia hoitajia kesäsijaisuuksiin. Töitä on tarjolla usealle tekijälle. Voit olla jo valmis lähihoitaja tai vasta opiskelemassa hoitoalalle.

Hoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja kesätyössä sinulla on hyvä mahdollisuus kerryttää työkokemustasi. Meille on tärkeää, että olet asiakkaita varten ja haluat olla tukemassa heidän kotona asumistaan omalla työpanoksellasi.

Työpisteemme sijaitsee Pohjois-Haagassa osoitteessa Leiviskätie 11. Matkat asiakkaille taittuvat kävellen, pyöräillen tai autolla. Perehdytämme sinut asiakastyöhön samoin kuin uuteen APOTTI-tietojärjestelmäämme. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen ilta- ja viikonlopputyötä. Sijaisuuden kesto on neuvoteltavissa omien kesäsuunnitelmiesi mukaisesti. Tarjolla on työtä koko kesäksi tai mahdollisesti pidemmäksikin aikaa.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa edullinen työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Opiskelijan palkka määräytyy suoritettujen opintojen mukaisesti, palkan alennus on 1-10%

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto tai lähihoitajaopiskelijoilla vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (30 op) hyväksytysti suoritettuna.

Huomioimme haussa myös sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.

Valmistuneilta edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan

Kotihoidon ohjaaja Minna Kotilainen, puh. 040 334 0594
Kotihoidon ohjaaja Päivi Sohlman, puh. 050 566 5749

Sosiaali- ja terveystoimiala, Kotihoito, Haaga 4 ja Haaga 5 lähipalvelualueet
Osoite: Leiviskätie 11, 00440 Helsinki

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.

Suggested jobs