Skip to main content
test
Lähihoitaja, kotihoito - Social-och hälsovårdssektorn

Astut ulos ja vedät syvään henkeä. Ilma on raikas ja hieman viileä. Aurinko kurkkii ujosti oksien välistä ja sua hymyilyttää, kun mietit äsken aamupalaverissa työkaverin heittämää vitsiä. Hyppäät pyörän selkään ja lähdet polkemaan pitkin puistonlaitaa kohti ensimmäistä asiakaskäyntiä. Tästä tulee hyvä päivä.


KUULOSTAA AIKA KIVALTA AAMUN ALOITUKSELTA, EIKÖ?

Idän ja koillisen kotihoidot etsivät nyt uusia lähihoitajia niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Meillä on nuorekas työyhteisö ja yhtä esihenkilöä lainaten: "Tosi hyvä fiilis meidän porukasta, ihana sekoitus kaiken ikäistä ja monenlaista kokemusta". Sillä ei siis ole väliä, oletko kokemuksesi puolesta vihreä verso vai jo paljon nähnyt hoitotyön superstara. Meille on tärkeintä, että olet oma itsesi ja olet aidosti kiinnostunut monipuolisesta ja vastuullisesta työstä kotihoidossa. Asiakkaidemme tausta on värikäs ja kirjava, mikä pätee myös tuleviin kollegoihisi - monimuotoisuus tekee työyhteisöistämme vahvempia.

Tule siis omana itsenäsi ja ylläty positiivisesti työstä kotihoidossa!


MILLAISTA SE ARKI SITTEN ON JA KENELLE TYÖ SOPII?

- TYÖHÖN EI SAMMALOIDU: Jos pidät yksitoikkoisesta työstä, jossa päivät toistavat itseään, niin parempi lopettaa lukeminen tähän, tämä ei ole sinulle. Työ kotihoidossa on todella monipuolista. Täällä päivät eivät takuulla ole tylsiä ja pääset jatkuvasti oppimaan uutta.
- ITSENÄISYYS JA VASTUU: Työtä tehdään itsenäisesti, mikä vaatii rohkeaa ja tunnollista luonnetta sekä kykyä kantaa vastuuta. Sinun tulee myös olla oma-aloitteinen ja aktiivinen, jotta homma toimii. Tiukan paikan tullen myös rauhallisuudesta on hyötyä. Sopii myös introverteille.
- TIIMIN TUKI: Jokainen tarvitsee silloin tällöin tukea ja sitähän meiltä löytyy. Yksittäisen työntekijän taustalla seisoo ammattitaitoinen ja kannustava tiimi ja työryhmä, johon voi luottaa kuin kallioon. Tälle vuorenjärkäleelle voi vuodattaa ilot ja surut niin myötä- ja vastamäessä kuin tasamaastoa kyntäessä. Tämän ryhmän kanssa huumori kukkii ja puuhaillaan yhdessä vapaa-ajallakin.
- AJOITTAINEN KIIRE: Välillä pitää sinkoilla asiakaskäynniltä toiselle maantiekiitäjän lailla. Onneksi kollegoiden apuun ja tukeen voi luottaa hankalinakin hetkinä. Tarvittaessa myös naapuritiimi voi rientää avuksi.
- LEHTIEN HAVINAA JA LINNUN LAULUA: Asiakaskäyntien välissä pääsee vetämään happea ja ulkoilemaan vehreään, puistomaiseen luontoon kesken päivän. Tämä jos mikä tekee hyvää keholle ja mielelle.
- VUOROVAIKUTUSTAIDOT JA LUOVUUS: Osa työstä tehdään puhelimitse, joten hyvät vuorovaikutustaidot ja kokonaiskuvan hahmottaminen ovat tärkeitä, eikä tilannetajustakaan ole haittaa. Myös luovuuttaan pääsee soveltamaa päivittäin.
- ELÄMÄNMAKUISIA TARINOITA: Meistä on äärimmäisen hienoa, että asiakas saa hoidon omaan kotiinsa. Asiakaskäyntien kautta me saamme myös kokemuksia elämän kirjavuudesta ja moninaisuudesta. Voit tavata mitä erilaisempia persoonia ja taustoja, joiden kanssa käydä mielenkiintoisia keskusteluja. Kukapa ei pitäisi hyvistä tarinoista?
- JOUSTAVUUS: Työvuorot ja vapaat sovitaan joustavasti tarpeen ja tilanteen mukaan jokaisen työntekijän jaksamista tukien.


MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?

Uutena työntekijänä olet lämpimästi tervetullut joukkoomme. Takaamme, että pääset nopeasti mukaan porukkaan, ja saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tuen sekä palautetta matkan varrella kehittyessäsi. Meillä kiinnitetään aidosti huomiota työntekijäkokemukseen, ja meille on tärkeää, että työntekijämme voivat ja jaksavat mahdollisimman hyvin. Meillä myös arvostetaan sitä, että ihminen kehittää itseään. Siksi Helsingin sotessa on hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä mahdollisuus edetä uralla - myös talon sisällä. Lisäksi saat tietysti ison työnantajan henkilöstöedut, kuten esimerkiksi mahdollisuuden työsuhdeasuntoon.


SITTEN VAIN HAKEMUSTA TÄYTTÄMÄÄN!

Jos yllä oleva kuulosti siltä, että tämä voisi olla sinun paikkasi, käy jättämässä hakemuksesi tehtävään osoitteessa helsinkirekry.fi. Jos jotain jäi vielä mietityttämään, ota yhteyttä esihenkilöihimme Satuun tai Tarjaan, ja kysy lisätietoja. Me kuulisimme sinusta mielellämme lisää.

Tervetuloa mukaan viihtymään kotihoitoon! Me odotamme jo innolla tapaavamme sinut!


KELPOISUUSEHDOT:

Jotta voit toimia tehtävässä, tulee sinulla olla lähihoitajan tutkinto tai tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto sekä sinun tulee olla rekisteröitynyt Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Koska asiakkaiden hoitotyö ja kirjaus tehdään suomen kielellä, odotamme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja tyydyttävää kirjallista taitoa.

Asiakaskontaktissa tapahtuva työ vaatii myös tartuntatautilain 48a§:n mukaisen koronarokotussuojan.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Itäinen kotihoitoyksikkö ja koillinen kotihoitoyksikkö
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-938-22
  • Sopimuksen mukaan
  • 2345.68 €/kk
  • 9.5.2022 - 10.6.2022 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Koillisen kotihoidon esihenkilö Satu Yksjärvi, satu.yksjarvi@hel.fi, p. 050 5993813
Idän kotihoidon esihenkilö Tarja Jehkonen, tarja.jehkonen@hel.fi, p. 050 5669988

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Itäinen kotihoitoyksikkö ja koillinen kotihoitoyksikkö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Toinen linja 4A, 00530 Helsinki

Rekommenderade jobb