Meillä Rautavaaralla asioiden edistäminen tapahtuu joustavasti ja mutkattomasti yhteistyön voimin. Tahdotko sinäkin kehittää ja kehittyä, katsoa kauemmas sekä innostaa ja innostua? Tule osaksi työyhteisöämme ja ole luonnostaan paras!

Haemme

KAHTA LÄHIHOITAJAA

vakituisiin työsuhteisiin Rautavaaran kunnan kotihoitoon.

Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen tehtävän kokeneelle hoitoalan ammattilaiselle tai vastavalmistuneelle. Perehdytämme sinut työhösi ja työyhteisöömme.

Kotihoidossa toteutamme tehostettua kotihoitoa, jossa lähihoitaja vastaa tiimin asiakkaiden hoidosta ja huolenpidosta. Teemme kotihoidon ja asumispalveluiden kesken tiivistä yhteistyötä, jonka vuoksi toivomme valmiutta työskennellä molemmissa.

Kelpoisuutena lähihoitajan tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai vastaava). Tehtävässä vaaditaan myös tartuntatautilain 48 §:n edellyttämä rokotussuoja. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi koeajan alussa. Tehtävään valittavalla tulee olla ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus erilaisissa hoidon ja hoivan tehtävissä.

Työssä on mahdollisuus osa-aikaisuuteen. Kunta tarjoaa myös lyhytaikaista majoitusta luontoisetuna ja käytössä on korotettu hälytysraha.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti tehtävän vaativuuden arviointi huomioiden. Tehtäväkohtainen palkka on 2188,86 €/kk (+ mahdollinen työkokemuslisä). Valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan Kuntarekry-palvelun kautta 26.9.2021 mennessä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, jolloin haku päätetään. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.


Rautavaara on paras luonnostaan! Meillä asuvat ihmiset voivat hyvin, sillä mieli ja keho virkistyvät luonnossa. Työ ja vapaa-aika on helppoa yhdistää; työ- tai etätyöpäivän päätteeksi luontoon pääsee virkistäytymään ja rentoutumaan heti kotiovelta. Työtehtävien mahdollistaessa Rautavaaran kunta suhtautuu myönteisesti myös etätöiden tekemiseen.

Tahdotko? Lämpimästi tervetuloa Rautavaaralle - meillä voit kokea yhteisön lämminhenkistä yhteenkuuluvuutta sekä ainutlaatuisia ja mieleenpainuvia elämyksiä luonnon äärellä!

Lisätietoja

https://www.rautavaara.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vanhustyönjohtaja Kaija Leskinen, sähköposti kaija.leskinen@rautavaara.fi , puh. 040 860 8241
Vastaava sairaanhoitaja Maarit Pitkänen, sähköposti maarit.pitkanen@rautavaara.fi , puh. 040 860 8286

Lisätietoja

Rautavaaran kunta, Perusturvapalvelut, Kotihoito

Rautavaaralla on onnellisia ihmisiä luonnon kauneuden keskellä. Kaikki palvelut ovat lähekkäin kunnan ydintaajamassa eikä täällä ole ruuhkaa. Rautavaara on pieni ja vireä noin 1600 asukkaan kunta Itä-Suomessa, Pohjois-Savon maakunnan koillisosassa Kainuun ja Pohjois-Karjalan rajalla. Naapurikuntia ovat Kuopio, Nurmes, Juuka, Lapinlahti, Sonkajärvi ja Sotkamo. Rautavaaran kunnassa on noin 155 työntekijää.


Osoite: Kotitie 1, 73900 Rautavaara

Rekommenderade jobb