Lähihoitaja, Kotihoito Varissuo

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon lähihoitajana toimit omahoitajana nimetyille kotihoidon asiakkaille, joiden palveluista vastaat laaja-alaisesti. Kotihoidon lähihoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa. Jos koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi, niin haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Ajokortti on hyvä olla olemassa. Autoa ei välttämättä tarvitse olla vaan voi käyttää tarvittaessa työpaikan autoa. RAI:n tuntemus jossain määrin on hyväksi. Love-lupien voimassaolo olisi hyvä.

Meillä pääset osallistumaan oman mielenkiinnon perusteella myös esimerkiksi mielenterveys- ja päihderyhmään tai saattohoitoryhmään. Otamme vastaan mielellämme uusia ideoita hoitotyön kehittämisessä alueellamme asiakkaiden hyväksi ja myös hoitajien jaksamisen tueksi. Pyrimme koko ajan pitämään yllä hyvää työilmapiiriä ja matalalla kynnyksellä puututaan epäkohtiin. Saat olla oma itsesi kehittämässä mukana.

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinkotihoitoon

Tutustu työnantajaan

palveluesimies Päivi Kosme p. 040 755 7617 / paivi.kosme@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito, Kotihoito Varissuo
Osoite: Kousankatu 1, 20610 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.