Lähihoitaja, Kotihoito Virrat

Tule töihin Keiturin Soteen kehittämään kanssamme ikäihmisten palveluita. Etsimme joukkoomme kahta innostunutta, kehittämismyönteistä ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvää hoitotyön ammattilaista.

Työskentelypaikka on Virroilla toimiva kotihoidon yksikkö. Työ on kaksivuorotyötä, työsuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaan. Työskentely edellyttää hyviä tiimityöntaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Käytössämme on LifeCare -potilastietojärjestelmä.

Työsuhteeseen valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. Tehtävä voidaan täyttää heti sopivan hakijan löytyessä. Työn alkamisajankohta sopimuksen mukaan.

Kysy lisätietoja:

Ikäihmisten palvelupäällikkö Marika Säynäjoki,
sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi, p. 044 715 1376

Kotihoidon esimies Monika Koskinen,
sp. monika.koskinen@keiturinsote.fi, p. 044 715 1015

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin

Tutustu työnantajaan

Ikäihmisten palvelupäällikkö Marika Säynäjoki,
sp. marika.saynajoki@keiturinsote.fi, p. 044 715 1376
Kotihoidon esimies Monika Koskinen,
sp. monika.koskinen@keiturinsote.fi, p. 044 715 1015

Keiturin Sote Oy, Kotihoito Virrat
Osoite: Sipiläntie 3, 34800 Virrat

Keiturin Sotessa työskentelee n. 430 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.