Lähihoitaja, kotihoito, Ylöjärvi

Ansök senast  31.5.2024 23:59

Hei lähihoitaja, oletko innostunut asiakaslähtöisestä ja monipuolisesta työstä ikäihmisten parissa? Meillä on avoinna 2 vakituista paikkaa Ylöjärven kotihoidossa, hae mukaan!

Lähihoitajana vastaat asiakkaan sairaanhoidollisista tehtävistä ja lääkehoidosta sekä päivittäisissä toimissa avustamisesta ja palvelutarpeen arvioinnista. Meillä Ylöjärvellä työnkuvasi on monipuolinen ja päivääsi kuuluu asiakkaan palveluntarpeen arvioinnin lisäksi myös kuvapuhelimella tehtävät etäkäynnit, jos sinulla on näytteenottokoulutus, myös verinäytteiden ottaminen voi kuulua työtehtäviisi.

Ylöjärven kotihoito jakautuu kolmeen eri alueeseen, eteläinen-, keskinen sekä pohjoinen alue johon kuuluu Kuru ja Viljakkala. Haemme lähihoitajia Ylöjärven keskustaan keskiselle ja eteläiselle alueelle.

Työskentely kotihoidossa edellyttää joustavuutta, muutoksen hallintaa ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Arvostamme asiakkaita ja työtovereita arvostavaa iloista työotetta, kehitysmyönteisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Meillä on mukava työyhteisö ja työhösi saat kattavan perehdytyksen. Työkavereinasi ja tukenasi on iloinen joukko lähihoitajia ja sairaanhoitajia sekä esihenkilöt ja tarvittaessa koko Pirhan verkosto.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja tai perushoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävään valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV ja KIPU1) hyväksytty suorittaminen. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla työsuhteen alkaessa. Lisäksi valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkamista.

Edellytämme voimassa olevaa B-ajokorttia, käytössämme on leasing-autoja mutta eduksi katsomme auton käyttömahdollisuuden. Suosittelemme vahvasti tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Tehtävien aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävä on kokoaikainen ja työaika on kaksivuorotyö. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi ilmoituksella olevan painikkeen kautta, toimi pian sillä edistämme rekrytointia mahdollisesti jo hakuaikana.


Kontaktuppgifter

Eija Myllymäki, eija.b.myllymaki@pirha.fi p. 050 357 0756 ja Sinikka Kulmala sinikka kulmala@pirha.fi, p. 050 534 2825

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare