Skip to main content
test
Lähihoitaja, kotihoito, yötyö - Kaavin kunta

Onko yötyö sinulle ominaista tai elämäntilanteeseesi parhaiten sopivaa? Pidätkö rauhallisen ja nopeatempoisen työtahdin vaihteluista? Ovatko ikäihmiset ja heidän kohtaamisensa sinulle sydämen asia?

Haemme LÄHIHOITAJAA ensisijaisesti yötyövuoroihin Kaavin kunnan kotihoitoon. Asiakaslähtöinen, kuntouttava hoitotyö on toiminnan pääperiaatteemme. Tarjoamme sinulle kehittyvän työyhteisön ja osallistavan johtamisen sekä moniammatillisen tuen.

Odotamme sinulta muutosmyönteisyyttä ja joustavaa palveluasennetta, vastuullisuutta sekä toimivia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksesi on ikäihmisten palveluverkoston ja kotihoidon tuntemus. Työn sisältäessä hoidon tarpeen arviointia ja asiakkaan tilanteen kokonaisvaltaista huomiointia, kelpoisuusehtona tehtävään on nimikesuojattu lähihoitaja. Asiakkaamme asuvat ympäri Kaavia, joten edellytämme sinulla olevan B-ajokortti. Asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi edellytämme sinulta tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtävässä tehtäväkohtainen palkka on 2248,64 €/kk ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Lisäksi valintapäätöksen jälkeen sinun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastasi.

Toimen aloitus sopimuksen mukaan. Tehtävää haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekryn kautta 28.9.2022 klo 15.00 mennessä.

Tervetuloa iloiseen työyhteisöömme!

Lisätietoja

http://www.kaavi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vanhustyön palveluesihenkilö Venla Karikumpu, p. 040 824 6727, venla.karikumpu@kaavi.fi.

Rekommenderade jobb