Lähihoitaja kotihoitoon - Janakkalan kunta

Lähihoitaja kotihoitoon

Olisitko sinä yksi kotona asuvien ikäihmistemme omahoitajista tai liikkuvista hoitajista? Työ on itsenäistä kotikäyntityötä, 8-10 oman asiakkaan tukena. Heistä yhä useammat tarvitsevat myös sairaanhoidollista apua.

Etsimme vastuullista, itsenäiseen työhön kykenevää ammattilaista, jota kiinnostaa kuntouttava hoitotyö ja sen kehittäminen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten kotihoitotyöstä.

Me puolestaan huolehdimme hyvästä perehdytyksestä sekä täydennyskoulutuksesta ja tarjoamme niin tiimin kuin esimiesten tuen työllesi. Meillä on käytössä kotihoidon mobiili- ja toiminnanohjausjärjestelmä. Se mahdollistaa joustavan ja asiakaslähtöisen työkulttuurin, jossa asiakkaalle jää aikaisempaa enemmän kotikäyntiaikaa.

Janakkala on maantieteellisesti laaja kunta ja asiakkaita asuu niin Turengissa, Tervakoskella kuin kylissäkin. Siksi tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja autoa. Kotihoito toimii tällä hetkellä päivittäin klo 7 - 22. Työaikamuoto on jaksotyöaika.

Kelpoisuusvaatimuksena lähihoitajan tehtäviin on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto.
Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Toimen tämänhetkinen sijoituspaikka on Turengin kotihoito, mutta työskentelyalue on koko Janakkalan kunta. Työ alkaa 1.7.2019 tai aloitus sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan on 2207,29 euroa. Työtehtävä sisältää verinäytteiden ottoa, johon työntekijä saa työpaikkakoulutuksen. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää lääkärinlausunto terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttävää rokotussuojaa- huolehdithan sen kuntoon.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Lisätietoja antavat: Kotihoidon palveluesimiehet Susanna Siekkinen, (03)6801350 ja Niina Alho (03)6801597; etunimi.sukunimi@janakkala.fi
Laita hakemus sähköisesti www.kuntarekry.fi 18.6.2019 klo 12.00 mennessä.

Janakkalan kunta
Osoite: Janakkala

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä.
Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Tutustu työnantajaan