Skip to main content
test

Sodankylän kunnan ikäihmisten palvelut hakee 26.8.2022 klo 12.00 mennessä

LÄHIHOITAJAA vakituiseen työhön kotihoitoon.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on mielenkiintoista, monipuolista, itsenäistä, vaihtelevaa ja vastuullista hoitotyötä kannustavassa työyhteisössä. Lähihoitajat toimivat työryhmän jäseninä noudattaen asiakkaan hoito-, palvelu- ja kuntoutussuunnitelmaa.

Oletko sinä etsimämme henkilö iloiseen, positiiviseen ja kehittyvään työyhteisöön? Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on sosiaali- ja terveysalan tutkinto. Työtehtävässä noudatetaan jaksotyöaikaa.

Eduksi katsomme työkokemuksen ja kokonaisnäkemyksen vanhustyöstä, erityisesti kotihoidosta. Hakijoilta odotamme aitoa kiinnostusta ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemiseen sekä joustavaa, päättäväistä, kehittämismyönteistä ja lämmintä työotetta. Arvostamme asiakaslähtöistä, asiakkaan toimintakykyä edistävää työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä kykyä toimia itsenäisesti.

Kaikki kunnan toimet ovat yhteisiä ja henkilöstöltä edellytetään joustavuutta siirtyä työ- ja tulosyksiköstä toiseen. Työhön liittyy opetusvelvollisuus ja valittavalla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Palkkaus- ja muut ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan.

Tehtävässä edellytetään Tartuntalain 48 § mukaista rokotussuojaa. Valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärin todistus terveydentilastaan sekä lain 759/2004 7 §:n 1 mom. mukainen huumausainetestiä koskeva todistus.

Toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Sodankylän kunta on savuton, päihteetön ja hajusteeton työpaikka.

Lisätietoja antavat kotihoidon vs. osastonhoitaja Anne Pystynen 040 522 3009 ja vs. apulaisosastonhoitaja Saara Autio 040 173 9466.

Hakemukset tulee lähettää kuntarekry.fi -palvelun kautta, työavain 456848. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset ja ansioluettelo.

Lisätietoja

http://www.sodankyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vs. osastonhoitaja Anne Pystynen 040 522 3009 ja vs. apulaisosastonhoitaja Saara Autio 040 173 9466

Lisätietoja

Sodankylän kunta, Perusturvapalvelut

Sodankylä on 8300 asukkaan vilkas, viihtyisä ja kehittyvä kunta keskellä Lappia, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Sodankylä tarjoaa joki- ja tunturimaisemineen luonnonläheisen asuinympäristön, jossa voi nauttia monipuolisista ja ympärivuotisista vapaa-ajanviettomahdollisuuksista niin luonnossa kuin erilaisissa kulttuuritapahtumissa. Sodankylän kunta on savuton työpaikka


Osoite: Jäämerentie 1, 99600 Sodankylä
Sodankylän kunta - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb