Lähihoitaja kotihoitoon - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Lähihoitaja kotihoitoon - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymän kotihoito tarjoaa kotihoitopalveluita koko Kymenlaakson alueella. Kotihoidossa työskentelee noin 630 alan ammattilaista. Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Kouvolaan keskiselle kotihoitoalueelle.

Lähihoitaja toimii kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Hän vastaa vastuuhoitajana asiakkaittensa Rai pohjaisista hoito- ja palvelusuunnitelmista, osallistuu sairaanhoidon ja lääkehoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin sekä huolehtii tukipalvelujen järjestämisestä asiakkaille. Lähihoitajan työ kotihoidossa mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävässä käytetään koeaikaa. Käytämme apuna uutta terveydenhoidon teknologiaa ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti.

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat (voit suorittaa ne myös koeaikana).

Kymsotessa työskentelemme rokotettuna. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, huumetesti on osa terveystarkastusta.

- kotihoitotyön osaamista
- vastuullisuutta ja vahvaa ammatti-identiteetin hallintaa
- asiakkaan arvostavaa kohtaamista
- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Läs mer

http://www.kymsote.fi

Palveluesimies Outi Ellilä 020 615 8450
Palveluesimies Elina Siitari 020 615 8451
Palveluesimies Kaarina Paju 020 615 5698

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut, Koti-, asumis- ja hoivapalvelut, Kotihoito alue D
Adress: 45100 Kouvola

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.

Mer om arbetsgivaren