test
Lähihoitaja kotihoitoon - Lempäälän kunta

Etsimme Lempäälän kotihoitoon yhtä (1) lähihoitajaa työtoveriksi ammattitaitoiseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön.

Lempäälän kotihoito on jakautunut kolmeen tiimiin Lempäälän alueelle ja teemme työtä asiakkaiden kotona mahdollistaen heille toimivan ja omannäköisen arjen. Käytössämme on vahva vastuuhoitajuus- malli, jossa jokaisella hoitajalla on omaan vastuualueeseen kuuluvat asiakkaat. Työssä pääset toteuttamaan ja kehittämään omaa ammatillista osaamistasi vaihtelevien työtehtävien parissa, aina perushoidosta monipuolisiin sairaanhoidollisiin tehtäviin ja digitaalisia palveluita hyödyntäen muun muassa VideoVisit- etähoivan avulla. Asiakaslähtöisyys on toimintamme peruspilareita.

Tarvitset meillä tiimipelaajan taitoja ja meillä yhdistyykin tiimityön ja itsenäisen työn parhaat puolet. Tukenamme toimii myös kunnan hyvinvointipalvelualueen sijaispoolin työntekijät, jotka turvaavat meille aina riittävän henkilöstön vuosilomien ja poissaolojen aikana. Tiivistä yhteistyötä tehdään myös asiakasohjausyksikön kanssa, joiden kanssa suunnittelemme yhdessä sujuvia palveluita asiakkaillemme.

Työaikamuotona on jaksotyö ja työtä tehdään kahdessa vuorossa viikon jokaisena päivänä. Ajokortti on tehtävässä välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus, Pegasos- potilastietojärjestelmän ja RAI- toimintakykyarvion tuntemus sekä voimassa oleva lääkehoidon osaamisen LOVE- koulutus (alle 5v) ovat eduksi tehtävää hakiessa.

Henkilöstöetuina meillä on käytössä muun muassa Smartum liikunta- ja kulttuurietu ja kunnassamme on sisäisesti kehitelty erilaisia palkitsemisjärjestelmiä.

Jos haluat tehdä merkityksellistä työtä ja olla osana kehittämässä kotiin vietäviä palveluita loistavassa työyhteisössä, laitathan hakemuksen 8.12.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekry.fi- sivuston kautta.

Lähihoitajan kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme myös tartuntatautilain 48§:n määrittämää rokotussuojaa. Koeaika tehtävässä on 6 kk.


Lisätietoja

Ikäihmisten palvelut - Lempäälä (lempaala.fi)

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluvastaava, kotihoito Maria Lehtonen puh. 050 3830 648 klo 8-15.30 välillä. Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@lempaala.fi.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

Lempäälän kunta, Hyvinvoinnin palvelualue, Vanhuspalvelut

Lempäälä on kasvava ja kehittyvä yli 24.000 asukkaan kunta. Uuden kuntastrategiamme visio on Kunta, joka sanoo kyllä.

Lempäälä on myönteinen keskustelukumppani, joka saattaa asiat loppuun. Olemme tavoitettavissa, puhumme avoimesti ja löydämme ratkaisut yhdessä.


Osoite: Himminpolku 6, 37500 Lempäälä

Rekommenderade jobb