Skip to main content
test

Hei lähihoitaja, oletko kiinnostunut monipuolisesta työstä kotihoidossa? Onko sinulla itsenäinen työote ja kehitysmyönteinen asenne? Mikäli vastasit kaksi kertaa kyllä, voit olla meidän uusi työtoverimme!

Herttoniemi 2 aurinkoinen ja energinen tiimi kaipaa uutta kollegaa työskentelemään Herttoniemen rannan ja Kulosaaren alueelle. Tiimissämme pääsee kehittymään vaativan ikäihmisen hoitotyössä. Tiimissämme pääset hyödyntämään vahvuuksiasi: jos erikoisosaamistasi on esimerkiksi ikäihmisen toimintakyvyn lisääminen tai akuuttien tilanteiden arviointi pääset työssäsi vahvistamaan omaa sekä kollegoidesi huippuosaamistasi. Moniammatillinen tiimimme tarjoaa myös käytännön kenttätyössä käden taitojen vahvistamista kaikissa niissä tilanteissa missä tarvitset.

Kotihoidossa tehdään hoitotyötä asiakkaan kotona. Työssään lähihoitaja hoitaa monisairaita ikäihmisiä. Lähihoitaja toimii kotihoidossa perushoidollisena asiantuntijana, vastaa vastuuasiakkaidensa monipuolisesta hoidon suunnittelusta sekä osallistuu sairaanhoidon ja lääkehoidon suunnitteluun sekä toteuttamiseen.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tervetuloa meidän yksikköön tekemään arvokasta hoitotyötä!


Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Yli 6 kk:Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Yli 12 kk: Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Herttoniemi 2 kotihoito
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-1168-22
  • 20.7.2022 tai sopimuksen mukaan
  • 2345,68 e/kk
  • 23.6.2022 - 15.7.2022 16:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Anne Pauna anne.pauna@hel.fi, 09-31045953

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Herttoniemi 2 kotihoito

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Laivalahdenkatu 2 b, 00880 Helsinki

Rekommenderade jobb