Lähihoitaja, kotihoitorinki

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA kotihoitorinkiin määräaikaiseen työsuhteeseen. Määräaikaisuus alkaa sopimuksen mukaan ja kestää 31.5.2021 asti.

Työ on pääasiassa hengityshalvauspotilaan kuntouttavaa avustamista päivittäisissä toiminnoissa. Työ tapahtuu pääosin kotiympäristössä, mutta liikkuminen kodin ulkopuolella on myös tavanomaista. Työ on kolmivuorotyötä viiden hoitajan hoitoringissä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen työn, johon saat moniammatillisen tiimin tuen. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja, meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut hengityshalvauspotilaan hoidosta - perehdytämme sinut työhön.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Tehtävä sopii hyvin myös opiskelijalle tai opintonsa loppusuoralla olevalle.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Kirsi Pitkänen
puh. 044 440 6038

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Terveys- ja sairaanhoitopalvelut, PHKS, Hoitotyön palveluyksikkö
Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!