Skip to main content
test
Lähihoitaja, Kotikulta - Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Ohjaaja (lähihoitaja) toimii kehitysvammaisten ympärivuorokautisessa autetun asumisen yksikössä Kotikullassa Raisiossa huolehtien asiakkaiden päivittäisistä toiminnoista sekä päivätoiminnan suunnittelusta, ohjauksesta ja arvioinnista. Ohjaajan tehtäviin kuuluvat myös omaohjaajan tehtävät sekä vastuualueet.

Autetun asumisen yksikössä Kotikullassa asuu vakituisesti 21 asukasta ja talossa on 2 intervallihuonetta. Käytössämme ovat myös päivätoiminnan tila, allas- ja saunatilat sekä koko talon kattava aidattu piha.

Meillä pääset näkemään laaja-alaisen kehitysvammapalveluiden kirjon, pääset osallistumaan erilaisiin koulutuksiin, pystyt vaikuttamaan työvuoroihisi työvuorosuunnittelun kautta ja osallistumaan talon omaan tyhy-toimintaan. Henkilökuntamme pystyy hyödyntämään omia vahvuusalueitaan talon toiminnassa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto.

Eduksi katsomme kokemuksen kehitysvammatyöstä sekä innokkuuden ja kiinnostuksen alaa kohtaan.

Odotamme sinulta asiakasta arvostavaa työotetta ja asiakasta kunnioittavaa asennetta.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Työaikamme on vuorotyönluontenen jaksotyö, 114,75h/3vko. Työmme on 3-vuorotyötä.

Varhan työntekijät saavat valita itselleen mieluisan työsuhde-edun kolmesta vaihtoehdosta, jotka painottuvat eri tavoin liikunta-, hyvinvointi-, kulttuuri-, työmatka- ja/tai lounasedun kesken.

Tutkinto- ja koulutustodistukset esitetään haastattelussa.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Lisätietoja

http://varha.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisosastonhoitaja
Marina Savola
marina.savola@varha.fi
044 797 1824
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella VSHVA, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku

Lisätietoja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, SOTE-palvelut, Sosiaali- ja vammaispalvelut, Sosiaali- ja vammaispalvelualue 5, VP, asumispalvelut Alue 5, Vammaispalvelut, Kotikulta Alue 5

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät


Osoite: Sairaalakatu 3, 21200 Raisio

Rekommenderade jobb