Skip to main content
test
Lähihoitaja, kotikuntoutus - Esbo stad

Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnin tukemisesta kiinnostunut. Hae nyt työyhteisöömme, jossa kaiken keskiössä on laadukas hoitotyö!

Voit olla jo pitkään alalla työskennellyt tai vastavalmistunut. Meillä työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri.

Lähihoitajan työ Kotikuntoutuksessa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan toimiva arki ja tukea kotona asumista.

Lähihoitaja vastaa yhdessä sairaanhoitajan kanssa asiakkaidensa hoitosuunnitelmasta sekä osallistuu hoidon ja kuntoutuksen suunnitteluun ja toteutukseen osana moniammatillista tiimiä. Asiakkaiden palvelujaksot yksikössä ovat kestoltaan muutamista päivistä neljään viikkoon.

Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. Ajokortti on tehtävässä välttämätön.

Espoon kotihoito tarjoaa 1.5.2022 alkaen ja 30.11.2022 asti kotihoidon työntekijöille mahdollisuutta hakea enintään 600 € arvoista ajokorttistipendiä. Stipendi haetaan autokoulun maksukuittia vastaan. Stipendin saamisen edellytyksenä on, että työntekijä on ollut työsuhteessa kotihoitoon ajokortin suorittamisen aikana. Tarkemmat tiedot ajokorttistipendin hakemisesta saat rekrytoivalta esihenkilöltä.

Työpaikan nimi ja osoite: Kotikuntoutus. Kotikuntoutuksella on kaksi työpistettä: Piispantilankuja 6, 02240 ja Karaportti 5, 02610 Espoo.
Työaika: 114 h 45 min / 3 viikossa

Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Jos sinulla ei ole Espoon kaupungin hyväksymää lääkelupaa, sitoudut suorittamaan lääkehoitosuunnitelman edellyttämät lääkehoitokoulutukset ja näytöt kolmen kuukauden sisällä työn aloittamisesta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa ja tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista sekä ajokorttia.

Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Lisäksi edellytämme ajokorttia.

Arvostamme kokemusta kotona tehtävästä työstä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.youtube.com/watch?v=NiCvyHsJzHo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluvastaava Minna Coutinho, puh. 0406368517.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Vanhusten palvelut, Kotihoito, Kotikuntoutus

Kotikuntoutus sijoittuu Espoon Vanhusten palvelujen Kotihoidon palvelualueelle. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Espoon sairaalan ja Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestorin kanssa, mahdollistaen potilaan hoidon ja kuntoutuksen joustavan siirtymisen kotiin. Kotikuntoutuksen tavoitteena on tukea asiakkaiden kotona selviytymistä ja edistää heidän toimintakykyään. Kotikuntoutuksessa työskennellään moniammatillisessa tiimissä. Työskentelyssä hyödynnetään asiakkaan omia tavoitteita toimintakyvyn parantamiseksi arjen toimissa


Osoite: Karaportti 5, 02610 Espoo
Espoon kaupunki - Rökfri arbetsplats Espoon kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb