Skip to main content
test
Lähihoitaja, Kotiutusyksikkö Lehmuskoti - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Haetaan lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään Kotiutusyksikkö Lehmuskotiin Lappeenrantaan 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lehmuskoti tarjoaa lähihoitajalle monipuolisen tehtävänkuvan. Työssä pääset oppimaan ja kehittymään ammattilaisena. Meillä on vireä työyhteisö ja panostamme uusien työntekijöiden hyvään perehdytykseen. Lehmuskoti on lyhytaikainen, kuntouttava yksikkö Lappeenrannan keskustan tuntumassa. Tehtävän aloitusyksikkö on Lehmuskoti, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Työ sisältää kuntoutujien kokonaisvaltaista toimintakyvyn arviointia ja edistämistä. Hyödynnämme arvioinnissa toimintakykymobiilia. Työhön kuuluu myös mm. ravitsemuksesta ja lääkityksestä huolehtimista, päivittäisissä askareissa ja henkilökohtaisessa hygieniassa ohjaamista sekä aktiivisen arjen suunnittelua ja toteutusta. Eksotessa käytetään LifeCare-asiakastietojärjestelmää.

Kelpoisuutena on nimikesuojattu lähi- tai perushoitajan tutkinto.

Eksotessa lähihoitajalta edellytetään lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksiköissä tarpeen mukaan. Työ on kolmivuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa.

Työnantaja voi edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajan todistus terveydentilastaan. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimipisteen vastaava Tarja Halkola, p. 040 591 8016, tarja.halkola@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Kotona asumisen tuki ja lyhytaikaishoito

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Armilankatu 33, 53100 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb