Lähihoitaja, Kotopihlaja Seinäjoki

Ansök senast  7.8.2024 14:00

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä kehitysvammaisten lasten parissa? Haemme lähihoitajaa sijaisuuteen ajalle 26.8.2024 - 9.7.2025 väliselle ajalle Kotopihlajaan Seinäjoelle

Kotopihlaja tarjoaa lyhytaikaista huolenpitoa ja pitkäaikaista laitoshoitoa erityistä tukea tarvitseville alle 18-vuotiaille lapsille ja nuorille. Kotopihlaja koostuu kolmesta ryhmästä; Helmipihlajasta, Pikkupihlajasta ja Pihlajanmarjasta. Kotopihlajan toiminnassa korostuvat turvallisuus, yksilöllisyys, perhekeskeisyys sekä arjen kuntoutus ja ohjaus. Toteutamme toimintaa yksilöllisesti lapsen tarpeita ja toiveita kuunnellen sekä lapsen oikeuksia tukien.

Haemme nyt joukkoomme vastuuntuntoista, innostunutta ja kehittämismyönteistä lähihoitajaa ajalle 26.8.2024 - 9.7.2025. Tarjoamme sinulle ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön sekä monipuolisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiasi. Työtä tehdään yhteistyössä moniammatillisen tiimin ja lapsen läheisten kanssa. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, hyvää asennetta työhön sekä halua tehdä laadukasta ja asiakaslähtöistä työtä lasta aidosti kohdaten.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin nimikesuojattuna ammattihenkilönä.

Eduksi katsomme voimassa olevan LOVe-luvan ja hygieniapassin. Lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Kontaktuppgifter

Vastuuyksikköjohtaja, Tiina Paganus (25.6-12.7.24)

Puh. 050 575 6280

tiina.paganus@hyvaep.fi

Tiimivastaava, Erja Kivisaari (15.7-7.8.24)

Puh. 050 474 6920

erja.kivisaari@hyvaep.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Läs om arbetsgivare