Lähihoitaja, Kreivikoti, Kristiinankaupunki

Ansök senast  17.7.2024 15:00

Haemme lähihoitajaa Pohjanmaan hyvinvointialueelle, alkusijoituspaikka Kreivinkoti, Kristiinankaupunki.

Kreivinkoti tarjoaa asumispalvelua ja psykososiaalista tukea mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Toiminnan tavoitteena on tarjota asukkaalle sisältörikas ja virikkeellinen elämä, huomioiden asukkaan omat voimavarat.

Sinun ensisijainen tehtäväsi on huolehtia asukkaiden hyvinvoinnista ja heidän omia voimavarojaan tukien ja toimintakykyään edistäen. Arvostamme vastuuntuntoista ja joustavaa työotetta ja kiinnostusta työskennellä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa.

Työ on kolmivuorotyötä.

Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus:
Lähihoitajan tutkinto tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) tai sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun valtioneuvoston asetuksen (153/2016) mukainen tutkinto.
Tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito maamme molemmissa kansalliskielissä.

Valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukainen rokotussuoja. Lisäksi valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2. mom. tarkoitettu ote rikosrekisteristä.

Sovelletaan koeaikaa.


Läs mer

http://www.pohjanmaanhyvinvointi.fi

Kontaktuppgifter

palveluesimies Madeleine Sjölund

puh. 050 409 9355

madeleine.sjolund@ovph.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjanmaan hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut, erikoissairaanhoidon palvelut sekä pelastuspalvelut Pohjanmaan maakunnassa. Läs om arbetsgivare