Lähihoitaja, Kunilan tehostettu palveluasuminen - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme energiseen tiimiimme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen (vuosilomien sijainen).

Hyvinvointikeskus Kunila 37- paikkainen ikääntyvien tehostetun palveluasumisen yksikkö Miehikkälässä, johon kuuluu myös yhdeksänpaikkainen kehitysvammaisten tehostetun palveluasumisen yksikkö ja kolmepaikkainen kehitysvammaisten palveluasumisen yksikkö.

Lähihoitajana Kunilassa työskentelet asukkaiden arjessa käyttäen kuntouttavaa ja ohjaavaa työotetta. Meillä jokainen asukas kohdataan yksilöllisesti ja arvostaen. Työsi Kunilan asumispalveluyksikössä on monipuolista ja kehitämme osaamistamme koko ajan. Teet työtä omalla persoonallasi, moniammatillisen tiimin jäsenenä.
Meidän tiimissämme arvostetaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä vahvaa ammatillisuutta.

Lähihoitajana toimit asukkaan vastuuhoitajana ja tiiviissä yhteistyössä myös asukkaan omaisten kanssa. Meidän työmme suunittelua ja laatua ohjaa RAI toimintakyvyn arviointi, jonka pohjalta teemme jokaiselle asukkaallemme yksilöllisen hoitosuunnitelman.
Meillä lähihoitaja osallistuu myös lääkehoidon toteuttamiseen osana kokonaisvaltaista hoitotyötä.

Meidän yksikössämme työ on 2- tai 3-vuorotyötä, pyrimme huomioimaan yksilölliset tarpeet työvuorosuunnittelussa.

Tehtävään vaaditaan soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassa olevat lääkeluvat.

Hakuaika 28.6-25.7.2021. Työn alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Kymsotessa työskentelemme rokotettuina

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Marja-Riitta Husu; palveluesimies 28.6-4.7.2021; puh: 040-5122 316
Helena Aalto-Hostikka: tiimivastaava 5.-25.7.2021; puh: 040-1991 386

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 49700 Miehikkälä

Rekommenderade jobb