Lähihoitaja / kuntohoitaja

Turun kaupungin lääkinnälliseen kuntoutukseen haetaan lähihoitajan sijaista apuvälineyksikköön. Apuvälineyksikössä työskentelee kolme lähihoitajaa / kuntohoitajaa. He vastaavat asiakaspalvelusta apuvälineyksikön lainaustoiminnassa. Työtehtäviin kuuluu suoraa asiakaspalvelua, johon liittyy asiakkaiden apuvälinetarpeen arviointia, apuvälineiden käytön ohjausta sekä neuvontaa. Työtehtäviin sisältyy myös puhelimitse toteutuvaa asiakaspalvelua sekä apuvälineprosessiin liittyviä muita tehtäviä. Apuvälinelainaamo on asiakkaille avoinna arkisin klo 9-15.00 välisellä ajalla.

Sijaisuus täytetään mahdollisimman pian.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta apuvälinetyöstä. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luetaan ruotsin kielen taito, Effector-tietojärjestelmän hallinta sekä kansallisten apuvälineiden luovutusperusteiden tuntemus.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, sekä moniammatillisen työyhteisön tuen.

Yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle esimiehelle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Tutustu työnantajaan

johtava toimintaterapeutti Pauliina Pohjankukka, p. 044 907 3322, pauliina.pohjankukka@turku.fi
Lomalla 14-16.10.2020 välisellä ajalla, tavoitettavissa 19.10. alkaen.
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Terveyspalvelut, Polikliiniset palvelut, Lääkinnällinen kuntoutus
Osoite: Kunnallissairaalantie 20, talo 1A, 20700 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.