Skip to main content
test

Haemme lähihoitajia eripituisiin sijaisuuksiin kaikkiin neljään kuntouttavan arviointiyksikön tiimiimme: itään (Asiakkaankatu 3A), etelään (Sturenkatu 8), länteen (Ruosilantie 18) ja pohjoiseen (Malmin asematie 3A).

Meillä pääset osaksi positiivista, innostunutta ja toinen toisiaan tukevaa työyhteisöä. Haluamme perehdyttää sinut hyvin. ja perehdytyksen suunnittelemme yksilöllisesti jokaisen taustan ja tarpeet huomioiden. Pyrimme työskentelemään ja kehittämään toimintaamme Lean-toimintamallien mukaisesti.

Työsuhteen aloitusajankohta ja pituus on yksilöllisesti sovittavissa 22.8.-31.12.2022 väliselle ajalle. Työtä on mahdollista tehdä myös osa-aikaisesti esimerkiksi opintojen ohella ja huomioimme haussa loppuvaiheen opiskelijat.

Työympäristönäsi on asiakkaan koti, jossa toteutetaan kuntouttavaa hoitotyötä. Asiakkaiden tarpeet vaihtelevat muun muassa lääkehoidon, haavanhoidon, perushoidon ja ravitsemuksen erilaisiin tarpeisiin. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, terveydenhoitajia, lähihoitajia, sosiaaliohjaajia sekä fysio- ja toimintaterapeutteja. Tiimiä johtaa palveluvastaava ja yksikköä päällikkö.

Suurin osa käynneistä tehdään tiimin autoilla, mutta ajokortti ei ole pakollinen työtehtävän onnistuneessa hoitamisessa. Meillä on käytössä julkiset kulkuvälineet sekä polku- ja sähköpyörät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa noin klo 7.30-22 vuoden jokaisena päivänä.

Lähihoitajana pääset kehittymään ja kehittämään omaa osaamistasi vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi

Jätä hakemuksesi osoitteessa helsinkirekry.fi.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto tai loppuvaiheen opiskelija.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kuntouttava arviointiyksikkö
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-03-1380-22
  • 22.8.2022 - 31.12.2022
  • 2345,68 e/kk + yleiskorotus 1.6.2022
  • 3.8.2022 - 19.8.2022 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Palveluvastaava Marianne Koivunen
marianne.koivunen@hel.fi, puh. 09 310 37587

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kuntouttava arviointiyksikkö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Sturenkatu 8, 00510 Helsinki

Rekommenderade jobb