test

Lähihoitaja, innostaako sinua itsenäinen ja monipuolinen hoitotyö, jossa saat kehittää toimintaa ja kehittyä ammatissasi? Haemme nyt lähihoitajaa kuntouttavan arviointiyksikön Lännen tiimiin 1.1.2022 lähtien tai sopimuksen mukaan. Toimistomme sijaitsee Konalassa, ja työpaikkanasi on läntinen Helsinki. Asiakkaidemme luokse liikut autolla, polkupyörällä tai julkisilla liikennevälineillä.

Haemme juuri sinua osaksi positiivista, innostunutta ja toisiaan tukevaa työyhteisöä. Tehtävässä korostuu asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja kuntoutus. Asiakkaan hoitoa ja sen jatkuvuutta arvioimme monialaisesti ja toimimme yhdessä asiakkaan parhaaksi. Työkaverisi ovat sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja ja toimintaterapeutteja.

Lähihoitajan työ kuntouttavassa arviointiyksikössä on itsenäistä, mutta tiimi on tukenasi ja aina valmiina auttamaan. Työ on kaksivuorotyötä kaikkina viikonpäivinä kello 7.30-22.00 välisenä aikana. Meillä voit itse vaikuttaa työvuoroihisi yhteisöllisen työvuorosuunnittelun avulla. Mahdollisuus myös tehdä VOIMA-työaikaa. Lupaamme perehdyttää uudet työkaverimme hyvin, ja huomioimme aikaisemman osaamisesi arvokkaana lisänä toiminnassamme.

Kutsumme haastatteluun ensisijaisesti sähköpostilla. Meillä henkilöstö on mukana rekrytoinnissa. Haastattelu toteutetaan videoyhteyden kautta Teamsin välityksellä. Mikäli videoyhteys ei ole mahdollinen, haastattelu voidaan käydä puhelimitse. Tapaamme hakijan kuitenkin kasvokkain ennen valintapäätöksen tekemistä.

Helsingin kaupungilla sinua odottaa työsuhdeasunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.

Hoitaja: tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto.

Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lisäksi edellytämme lääkehoitolupien suorittaminen koe-ajan puitteissa

Luemme eduksi RAI-osaamisen.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi/toihin-kotihoitoon/

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, lännen palvelualue, kuntouttava arviointiyksikkö
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-1933-21
  • 1.1.2022
  • Lh 2345,68 e/kk
  • 25.11.2021 - 10.12.2021 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Palveluvastaava Katja Lahtinen, 09 310 32049

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, lännen palvelualue, kuntouttava arviointiyksikkö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Ruosilantie 18, 00390 Helsinki

Rekommenderade jobb