Skip to main content
test
LÄHIHOITAJA, Kuntoutuskeskus Nurmijärvi - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Kiinnostaako Sinua työ kuntoutuspotilaiden parissa, kauniissa työpaikkamiljöössä Sääksjärven kupeessa?

Haemme nyt tiimiimme vahvistukseksi lähihoitajaa.

Kuntoutuskeskuksessa kuntoutetaan neurologisia, fysiatrisia ja geriatrisia kuntoutujia. Kuntoutuspaikkoja kuntoutuskeskuksessa on 118. Kuntoutusosastoja on kolme, joihin potilaat tulevat lähetteellä. Työ on mielenkiintoista sekä antaa ammatillisen kehittymisen mahdollisuuden. Lähihoitajana vastaat hoidollisista tehtävistä. Työtä tehdään moniammatillisissa tiimeissä ja olet osaamisella läsnä myös kuntoutuksessa. Työpaikkamiljöö antaa mahdollisuuden olla lähellä luontoa ja ympäristöä pystyt hyödyntämään toiminnallisuudessa sekä virikkeellisyydessä.

Toivomme, että olet huumorilla höystetty, sydämellinen hoitaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot- Toimit moniammatillisissa tiimeissä helposti ja Sinulla on hyvä suomen kielentaito. Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai vaadittavat opiskelut suorittuna määräaikaisuuksiin.

Nurmijärvellä Sinua on vastassa huumorintajuiset ja kehittämisestä innostuneet työyhteisöt. Toimintamallia sekä työkulttuuria rakennetaan kokoajan entistä enemmän itse- ja yhteisöohjautuvaksi, jossa tiimit työskentelevät yhdessä ja esihenkilöt ovat työssä tukena ja apuna. Tarjoamme Sinulle kattavan perehdytyksen. Sinulle kuuluu lisäksi työyksikön omat työsuhde-edut, kuten kuntosalin ja saunan käyttömahdollisuus. Liikut bussilla pääkaupunkiseudulta melkein pihaan asti. Pyrimme joustamaan työvuorojen sopimisessa arjen ja työn yhteensovittamisen osalta.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituiset työsopimukset alkaen sopimuksen mukaan. Meillä on mahdollista tehdä myös määräaikaisuuksia ja pyrimme mahdollistamaan myös osa-aikaisuudet.
  • Tehtäväkohtainen palkka on lääkeluvallisella lähihoitajalla 2333,86 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu tarkemmin Keusoteen ja tehtävään vaadittaviin lupiin linkin kautta. Avaa linkki tästä
Yhteydenotot Anne-Maria Välikangas, puh. 050 497 3035, anne-maria.valikangas@keusote.fi tai Sinikka Saarenheimo, puh. 050 497 3021, sinikka.saarenheimo@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 18.8.2022 klo 14.00. Kontaktoimme hakijoita hakuajan.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb