Skip to main content
test
Lähihoitaja kuntoutussairaala Jalmariin J22 - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA vakituiseen työsuhteeseen kuntoutussairaala Jalmarin osastolle J22. Olemme akuutin yleislääketieteen ja geriatrian osasto, jossa hoidetaan ja kuntoutetaan erikoissairaanhoidon vuodeosastoilta siirtyviä potilaita. Potilaat tulevat osastolle pääosin Päijät-Hämeen keskussairaalan erikoisalojen osastoilta sekä tarkkailu- ja päivystysosastoilta. Monipuolinen toimintaympäristö tarjoaa hyvät mahdollisuudet toteuttaa kokonaisvaltaista, asiakaslähtöistä akuuttihoitotyötä ja kuntoutumisen edistämistä.

Lähihoitajana työskentelet moniammatillisen tiimin jäsenenä tuoden hoitotyön näkökulmaa potilaiden hoitoon ja kuntoutukseen. Sinulla on työssäsi kokonaisvaltainen vastuu potilaan hoito- ja kuntoutusjakson etenemisestä, lääkehoidosta ja kotiutumisen järjestelyistä. Työ edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja valmiuksia toimia verkostoissa. Työ on kolmivuorotyötä tai toiveidesi mukaan on mahdollista tehdä myös kaksivuorotyötä.

Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aiempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira) sekä tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana mm. Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Tuemme kouluttautumista monin eri tavoin ja meillä on hyvät mahdollisuudet osallistua työkiertoon. Virkistäytymiseen voit hyödyntää monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut, kuntotestit, liikuntaedut ja hyvinvointivalmennukset.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Raila Lindholm
puh. 0500 989 741
raila.lindholm@phhyky.fi

Lisätietoja

Jalmari J22

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Tarjantie 78, 15950 Lahti

Rekommenderade jobb