Lähihoitaja, Kupittaan kotihoito

Haemme tiimiimme lähihoitajaa! Työyhteisömme koetaan avoimeksi ja mukavaksi - meille tullaan mielellään töihin. Alueemme on monipuolinen sisältäen palvelutaloja.

Kotihoito on tarkoitettu vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille, joiden toimintakyky rajoittaa itsenäistä suoriutumista arjen toiminnoissa. Kotihoidon lähihoitajana toimit omahoitajana nimetyille kotihoidon asiakkaille, joiden palveluista vastaat laaja-alaisesti. Kotihoidon lähihoitajan työ vaatii ryhmätaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Toivomme hakijalta kehittämishalukkuutta sekä aktiivista toimintaa kotihoidon asiakkaiden kokonaisvaltaisessa hoidossa.

Koetko itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi? Haluamme sinut mukaan kehittyvään työyhteisöömme. Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja tasa-arvoisen työyhteisön.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Työsuhde alkaa 1.2. tai sopimuksen mukaan!

Lisätietoja

http://www.turku.fi/kotihoito

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Nina Helin p. 044 9072752 / nina.helin@turku.fi
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Kotihoito, Eteläinen kotihoito, Kotihoito Kupittaa
Osoite: Kurjenmäenkatu 10 B 54, 20700 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.