Skip to main content
test
Lähihoitaja, Kurjensiipi 1 - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Tervetuloa meille töihin!

Tule tekemään merkityksellistä työtä vanhusten hyvän elämän mahdollistajana, Turun kaupungin vanhusten asumispalveluihin.

Haemme lähihoitajaa Kupittaan alueella sijaitsevaan Kurjensiipi 1. Kurjensiipi on 40 paikkainen toimintakyvyn tuki- ja arviointiyksikkö. Tarjoamme lyhytaikaista laitoshoitoa ikääntyneille asiakkaille, joilla on haasteita kotona selviytymisessä. Meille pääsee helposti usealla bussilla. Tarkempi osoite on Kurjenmäenkatu 6, rakennus 41, 20700 TURKU.

Työskentelet asiakaslähtöisesti ja asiakkaan toimintakykyä tukien. Meillä lähihoitajana työsi sisältää asiakkaan hoitosuunnitelman mukaista perus- ja lääkehoitoa, toimintakyvyn ja hoidon tarpeen arvioimista sekä kulttuuri- ja harrastetoimintaa. Moniammatillisen hoitotiimin jäsenenä vastaat omalta osaltasi asiakkaiden vastaanottamisesta ja kotiuttamisesta. Odotamme sinulta motivaatiota kehittyä hoitotyön osaajana. Työtehtäviin kuuluu opiskelijan ohjaus. Työsi on 3-vuorotyötä.

Arvostamme laaja-alaista osaamista ja kokemusta, mutta otamme mielellämme joukkoon myös uransa alussa olevan lähihoitajan. Saat yksilöllisen perehdytyksen ja pääset itse vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun. Meillä et työskentele koskaan yksin. Olet itseohjautuva, mutta myös tiimipelaaja. Saat vastuuta ja työyhteisön tuen.

Turun kaupungin vanhusten asumispalvelujen tuki- ja arviointiyksikössä hoidetaan lyhytaikaisesti paljon tukea tarvitsevia asiakkaita. Meille tärkeää on aito läsnäolo. Toimintamme tavoitteena on asiakkaan kokonaistilanteen selvittely, toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen sekä kotona selviytymisen tukeminen. Haluamme tarjota asiakkaillemme aktiivisen arjen. Asiakas- ja työturvallisuus ovat meille ensiarvoisen tärkeitä, siksi hyödynnämme teknologisia ratkaisuja sekä ergonomisia apuvälineitä. Yhteistyö asiakkaan läheisten kanssa on olennainen osa päivittäistä työtä. Moniammatilliseen tiimiin yksikössämme kuuluu sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia, sosiaaliohjaaja, toimintaterapeutti, viriketoiminnan ohjaaja, fysioterapeutti ja yksikön esimies. Tiiminä olemme innovatiivisia, kehitysmyönteisiä ja pyrimme kaikessa toiminnassamme asiakkaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus.

Edellytämme tartuntalain 48 §:n ja 49 a §:n mukaista rokotussuojaa.

Eduksi luemme LOVe -lääkeluvan, kokemuksen vanhustyöstä ja tilapäishoidon yksiköstä, Pegasos- ja RAI-osaamisen ja hyvät tietotekniset taidot.

Haluatko tietää lisää? Lue tarkemmin tehtäväkuvasta ja vanhusten asumispalveluista
www.turku.fi/toihinasumispalveluihin

Lisätietoja
FB: Turun kaupungin vanhusten asumispalvelut - Elämäntäyteisiä päiviä
IG: Elämäntäyteisiä päiviä
#elamantayteisiapaivia

Lisätietoja

http://www.turku.fi/toihinasumispalveluihin

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiina Viljanen, vs. yksikön esimies, tiina.viljanen@turku.fi, 0405935608
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 2, Kurjenmäki, Kurjensiipi 1

Turun kaupungin hyvinvoinnin palvelukokonaisuuden yksiköt siirtyvät osaksi Varsinais-Suomen hyvinvointialuetta 1.1.2023 alkaen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalvelujen sekä pelastustoimen järjestämisestä 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueen muodostavat 27 kuntaa, sairaanhoitopiiri, erityishuollon palvelut sekä pelastuslaitos.

Varsinais-Suomen hyvinvointialue on yksi Suomen suurimmista työnantajista, noin 23 000 osaavan ammattilaisen uusi työpaikka.


Osoite: Kurjenmäenkatu 6, rakennus 41, 20700 Turku

Rekommenderade jobb