test

Lähihoitaja (Kyllön sairaala ja sairaala Nova osastot 5 ja 6)

Hakuaika päättyy  17.2.2023 15:45

Olisitko juuri sinä oikea henkilö tulemaan meille töihin Jyväskylän kaupunginsairaalan varahenkilöstöön kehittymään ja kehittämään potilaiden hoitotyötä?

Haemme varahenkilöstöön vakituiseen työsuhteeseen

LÄHIHOITAJAA

Työ on laaja-alaista, vastuullista ja työssä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää paineensietokykyä. Työ on kolmivuorotyötä. Arvostamme monipuolista kokemusta osastotyöstä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä ammattitaitoisten ja osaavien kollegoiden ja esihenkilön tuen. Suunnittelemme sinulle yksilöllisen perehdytysjakson ja mahdollistamme työnohjauksen.

Toimit tehtävässäsi osana moniammatillista tiimiä. Teemme monialaista yhteistyötä hyvinvointialueella eri palveluiden, erikoissairaanhoidon, lastensuojelun, vertaistyöntekijöiden, jatkokuntoutusyhteisöjen, kolmannen sektorin ja monien muiden eri toimijoiden kanssa. Tavoitteena on, että potilas saa oikea-aikaista ja tarkoituksenmukaista hoitoa.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkehoidon osaamista (LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Lisäksi edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Tervetuloa meille töihin!

Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä:
-
Hannu Rossi, osastonhoitaja
p. 040 772 3425
hannu.rossi@hyvaks.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan