Lähihoitaja - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Lähihoitaja

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymän kotihoito tarjoaa kotihoitopalveluita koko Kymenlaakson alueella. Kotihoidossa työskentelee noin 630 alan ammattilaista. Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kouvolan kotihoitoalueelle ajalle 3.7.2019 - 30.9.2019.

Lähihoitaja toimii kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Hän vastaa vastuuhoitajana asiakkaittensa Rai pohjaisista hoito- ja palvelusuunnitelmista, osallistuu sairaanhoidon ja lääkehoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin sekä huolehtii tukipalvelujen järjestämisestä asiakkaille. Lähihoitajan työ kotihoidossa mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työ on kaksivuorotyötä. Tehtävässä käytetään koeaikaa. Käytämme apuna uutta terveydenhoidon teknologiaa ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on lähihoitajan tutkinto tai loppuvaiheen lähihoitajaopiskelija. Lääkeluvat tulee suorittaa viipymättä työsuhteen alkamisesta. Edellytämme valitulta vastuullisuutta ja asiakkaan arvostavaa kohtaamista sekä ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Kymsotessa työskentelemme rokotettuna. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, huumetesti on osa terveystarkastusta.

Edellytämme hakijalta:

- kotihoitotyön osaamista
- vastuullisuutta ja vahvaa ammatti-identiteetin hallintaa
- asiakkaan arvostavaa kohtaamista
- ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Aloitus- ja päättymisajankohta on neuvoteltavissa.
Kotihoidon palveluesimies Hanna Kuukasjärvi 0206156796

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45100 Kouvola

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.
Voit jättää tyhjäksi jos olet suunnittelut ilmoituksen liitteelle
Voit jättää tyhjäksi jos olet suunnittelut ilmoituksen liitteelle

Tutustu työnantajaan