Lähihoitaja - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Lähihoitaja

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymän kotihoito tarjoaa kotihoitopalveluita koko Kymenlaakson alueella. Kotihoidossa työskentelee noin 630 alan ammattilaista. Haemme lähihoitajia eripituisiin sijaisuuksiin vuoden 2019 loppuun asti. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, aloitus sopimuksen mukaan.

Lähihoitaja toimii kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Hän vastaa vastuuhoitajana asiakkaittensa Rai pohjaisista hoito- ja palvelusuunnitelmista, osallistuu sairaanhoidon ja lääkehoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin sekä huolehtii tukipalvelujen järjestämisestä asiakkaille. Lähihoitajan työ kotihoidossa mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Työ on kolmivuorotyötä. Tehtävässä käytetään koeaikaa. Käytämme apuna uutta terveydenhoidon teknologiaa ja koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti.

Tarjoamme lähihoitajille eripituisia sijaisuuksia.

Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto, rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä voimassaolevat lääkeluvat. Myös opiskelijat huomioidaan sijaisuuksiin. Sijaisuudet täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kymsotessa työskentelemme rokotettuna.

Lisäksi edellytämme

- kotihoitotyön osaamista
- vastuullisuutta ja vahvaa ammatti-identiteetin hallintaa
- asiakkaan arvostavaa kohtaamista
- ajokorttia

Toivelinnankatu 2, Kotka

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Karhula 1: palveluesimies Heli Hämäläinen 044 702 7739
Karhula 2: palveluesimies Sanni Molonen 040 648 7453

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut, Koti-, asumis- ja hoivapalvelut, Kotihoito alue B, Karhula 1 kotihoito
Osoite: 48600 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.

Tutustu työnantajaan