Skip to main content
test
Lähihoitaja - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen operatiivisille osastoille 3B KOKS ja Osasto 5 KOKS.

Työ osastoilla on vastuullista yhteistyötä työtovereiden kanssa. Pääset hoitamaan kirurgisia potilaita eri erikoisaloilta, sekä lisäksi korva-, nenä- ja kurkkutautien potilaita, suu- ja hammassairauksien potilaita ja silmäpotilaita.

Keskeiset tehtävät kirurgian osastolla ovat potilaan hoito ja seuranta. Sinulta toivotaan asiakas- ja ratkaisukeskeistä työotetta, joustavuutta sekä hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä tarvitaan kykyä priorisoida ja kykyä toimia joustavasti osana moniammatillista työyhteisöä. Ei väliä oletko vastavalmistunut tai kokeneempi hoitaja, sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi. Parhaillaan rakennetaan uusia osastotiloja ja 2023 päästä pääset työskentelemään uusissa ja toimintaa varten suunnitelluissa tiloissa. Tutustu meihin Kymsote rekryn instagramissa.

Kymsote tarjoaa epassisovelluksen ja hyvän perehdytyksen. Pääset myös vaikuttamaan omiin työvuoroihisi työvuorosuunnittelun kautta.

Työhön tulo edellyttää lääkärin työhön tulotarkastusta ja huumausainetestiä. Noudatamme koeaikaa. Edellytämme tartuntatautilain 48 a§ asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Lähihoitajan koulutusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain 272/2005 8 §:n mukainen kelpoisuus. Parhaiten soveltuva koulutusohjelma on sairaanhoito ja huolenpito. Täytämme avoimet sijaisuudet sopivan henkilön löydyttyä.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysele tarkemmin!

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

PE Kirsi Riekki (5a,5b)
kirsi.riekki@kymsote.fi
044 223 2015
PE Minna Suvisaari
minna.suvisaari@kymsote.fi
0442231873

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Rekommenderade jobb