Skip to main content
test
Lähihoitaja - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut kuntayhtymä

Haemme lähihoitajia Kymenlaakson keskussairaalan medisiinisille vuodeosastoille sijaisuuksiin.

Medisiinisillä osastoilla hoidamme syöpä-ja verisuonitautipotilaita, sydän- ja keuhkopotilaita ja neurologisia potilaita. Lähihoitajana toteutat potilaiden kokonaisvaltaista hoitoa yhdessä sairaanhoitajan kanssa. Tehtävässä tarvitset lääkehoidon osaamista. Tarvittavat lääkehoitoluvat on mahdollista suorittaa yksikössä työn alkaessa.

Tarjoamme monipuolisen, opettavaisen työpaikan sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi laajasti. Kehitämme toimintaa ja hoitotyötä yhdessä sekä tarvittaessa eri sidosryhmien kanssa. Perehdytämme sinut tehtävääsi. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä Valviran rekisteröinti. Edellytämme tartuntatautilain 48 § asettamalla tavalla henkilöstöltä koronarokotesuojaa kaikissa sellaisissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, joihin liittyy lähikontaktin aiheuttama koronatartunnan riski vakaville seurauksille alttiille asiakkaille tai potilaille.

Huomioimme haussa myös opiskelijat.

Tervetuloa työskentelemään kanssamme.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Anne-Mari Mustonen p. 044-2231698
Palveluesimies Päivi Kuusisto p. 044-2231711
Palveluesimies Suvi Lemström p. 044-2691466

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 160 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 7000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Rekommenderade jobb