Lähihoitaja, lääkintävahtimestari

Haettavana 12.4.2021 klo 14.00 mennessä

Erikoissairaanhoidon operatiivisella tulosalueella leikkaus-, anestesia- ja päiväkirurgian osastolla

LÄHIHOITAJAN/ LÄÄKINTÄVAHTIMESTARIN määräaikaisuus 12.4-3.10.2021. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, viikonloput vapaata. Työ mahdollisesti jatkuu määräajan jälkeen.

Osastomme tarjoaa leikkaus- ja anestesiapalveluita erikoissairaanhoitoa tarvitseville potilaille. Osastollamme on 6 leikkaussalia, I ja II vaiheen heräämöt sekä tilat suoraan kotoa leikkaukseen tulevien potilaiden vastaanottoon ja anestesia- sekä leiko-poliklinikkatoimintaan.

Tartu tilaisuuteen ja tule mukaan kehittämään ammattitaitoasi osaksi osaavaan ja iloiseen joukkoomme.
Tarjoamme Sinulle monipuolisen työtehtävän, johon kuuluu laitekannasta ja niiden käyttövalmiudesta huolehtiminen, lääkintälaitteiden huolto, potilaan leikkausasentojen valmistelu moniammatillisessa tiimissä ja läpivalaisulaitteiden käyttö. Lisäksi tarjoamme Sinulle hyvän perehdytyksen.

Lähihoitajan/lääkintävahtimestarin sijaisuuteen kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys. Lääkintävahtimestarina voi työskennellä lähihoitaja, joka on suuntautunut ensihoitoon.
Eduksi katsotaan kokemus leikkaussalityöstä. Arvostamme hyviä työelämätaitoja, positiivista asennetta, tiimityöskentelytaitoja sekä myös itsenäistä työotetta.

Jos kiinnostuit, ota reippaasti vastaan haaste uusista työtehtävistä ja lähetä hakemuksesi pikaisesti!

Valittavalla henkilöllä tulee olla voimassa tartuntalain (48§) mukainen rokotussuoja (tai sairastetun taudin suoja) tuhkarokkoa, vesirokkoa ja influenssaa vastaan sekä imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy KVTES:n ja organisaatiossa toteutetun työn vaativuuden arvioinnin perusteella.
Työ aloitetaan sopimuksen mukaan ja jatko on mahdollinen

Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta, työavain 351507.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi
https://www.sosteri.fi/palvelut/terveyden-ja-sairauden-hoito/keskussairaalan-palvelut/osastot/leikkaus-ja-anestesiaosasto-paivakirurgia/

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Merja Tolin, p. 044 417 3193, Ylihoitaja Kirsi Matikainen, p. 044 417 3972
Sähköposti: etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Leikkaus-, anestesia- ja päiväkirurgian osasto
Osoite: Keskussairaalantie 6, 57120 Savonlinna

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 43 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.

Oletko ajatellut muuttoa Savonlinnaan? Valitse täältä uusi kotiosoitteesi Savonlinnassa - ja saat kolme vuokravapaata kuukautta kaupan päälle. https://saimaalle.fi/naapuriksi/asuntoetu/

Suggested jobs