Lähihoitaja Länsi-Kotkan kotihoito

Ansök senast  30.6.2024 23:59

Tule meille lähihoitajaksi Länsi-Kotkan kotihoitoon. Kotihoidossa jokainen päivä on täynnä erilaisia kohtaamisia ja mahdollisuuksia tehdä merkityksellistä työtä.

Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Länsi-Kotkan kotihoitoon. Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana kannustaen, ohjaten ja avustaen asiakasta tämän päivittäisissä toimissa. Tarjoamamme työ on itsenäistä ja asiakkaiden toimintakykyä tukevaa.

Työskentelet palvelualalla, joten hymy, empatia ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat avainasemassa. Asiakassuhteet syntyvät luottamuksesta ja läsnäolosta. Vaikka usein astutkin asiakkaan kotiin yksin, sinulla on koko kotihoidon moniammatillinen tiimi taustallasi. Me olemme täällä tukemassa ja auttamassa, aina kun tarvitset.

Tarjoamme työnantajana mm. mahdollisuuden kehittää työtä, hyvän perehdytyksen, Epassi-edun ja kattavan koulutuskalenterin.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto sekä Valviran rekisteröinti ja voimassaolevat lääkeluvat. Lääkeluvat voi suorittaa heti palvelussuhteen alussa. Ajokortti on työssä välttämätön. Pyydämme yli kolmen kuukauden mittaisissa palvelussuhteissa työntekijää esittämään itsestään rikosrekisteriotteen.

Olemme kiinnostuneita hakemuksestasi. Aloitamme haastatteluja hakuajalla ja valinnan teemme heti sopivan työntekijän löydyttyä. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.


Läs mer

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Kontaktuppgifter

Jaana Virtanen

palveluesimies

p. 040 834 4797 / jaana.virtanen2@kymenhva.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Läs om arbetsgivare