Lähihoitaja, Lasihelmi - Hausjärven kunta

Lähihoitaja, Lasihelmi

Haemme Hausjärven kunnan asumispalveluyksikköön Dementiakoti Lasihelmeen lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Lasihelmi tarjoaa pitkäaikaista ympärivuorokautista asumispalvelua muistisairaille ikäihmisille Ryttylässä. Hakijalta odotamme kokemusta muistisairaan asiakkaan hoidosta, kuntouttavaa työotetta, aitoa läsnäoloa ja tiimipelaajan taitoja. Työ on 3-vuorotyötä. Tukenasi on ammattitaitoinen työyhteisö, jossa vallitsee avoimuus, luottamus ja arvostus.

Lisätietoja työsuhteista antaa vastaava sairaanhoitaja Marianne Hymylä, puh. 019 7586679, marianne.hymyla@hausjarvi.fi.
Hakemukset 26.7.2019 klo 12 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, asumispalveluvastaava Terhi Toikka, Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Hausjärven kunta, Perusturvatoimi
Osoite: Hausjärvi

Hausjärvi on n. 8500 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km. Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km.
Hausjärven kunta on savuton työpaikka. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa on 6 kk:n koeaika.

Tutustu työnantajaan