Skip to main content
test
Lähihoitaja / Lasten tilapäishoidon yksikkö - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupunki on isona työnantajana mahdollisuuksia antava ja henkilöstön osaamiseen vahvasti luottava organisaatio. Vammaispalveluihin on perustettu uusi lasten omaishoidon vapaiden käyttöön tarkoitettu yksikkö. Yksikön toimintaa järjestetään Tuomikallion tiloissa, jolloin käytössä on aistihuone taikalattioineen ja -seinineen, hyvät ulkoilumaastot, ihana saunaosasto sekä tilaa lasten ja nuorten kanssa olemiseen.

Haemme lähihoitajaa osaavaan ja kasvavaan henkilöstöömme lasten tilapäishoidon yksikköön, jossa saat käyttää omia vahvuuksiasi ja osaamistasi oman mielenkiintosi mukaan. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Työnkuvaan sisältyy erilaisia sosiaalihuollon hoito-, huolenpito, kasvatus ja kuntoutustehtäviä. Työssäsi sinulla on mahdollisuus hankkia lisää osaamista eri osa-alueista työsi ja vastuualueidesi mukaisesti. Pääset mukaan vahvaan ja motivoituneeseen porukkaan, jossa voit hyödyntää omia vahvuuksia ja luottaa työkavereiden tukeen. Tulet työskentelemään alaikäisten lapsuudenkodeissaan asuvien lasten kanssa pääsääntöisesti viikonloppuisin. Muuna aikana olet osana koko kehitysvammaisten avopalveluiden henkilöstöä tehden erilaisia tehtäviä eri yksiköissä sekä asumisessa, että päiväaikaisessa toiminnassa tilapäisen tarpeen mukaan. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Tehtävään valitulta edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista soveltuvuutta, kehitysvamma-alan tuntemusta sekä hygieniapassia, joka tulee olla suoritettuna ennen työn vastaanottamista.

Eduksi katsotaan vahvat vuorovaikutustaidot, jatkuvan työnkeskeytymisen ja ulkoisten uhkien sietokyky.

Tehtävään valitun tulee ennen toimen vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävistä antaa johtava ohjaaja Leena Darwish, leena.darwish@tampere.fi, puh. 044 7311 098.

Hakuaika päättyy 22.7.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävistä antaa johtava ohjaaja Leena Darwish, leena.darwish@tampere.fi, puh. 044 7311 098.

Lisätietoja

Vammaisten palvelut, Lasten tilapäishoito

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: Lääkärinkallionkatu 8, 33520 Tampere
Tampereen kaupunki - Rökfri arbetsplats Tampereen kaupunki - Ansvarig sommararbetsgivare Tampereen kaupunki - Responsible employer

Rekommenderade jobb