Skip to main content
test
Lähihoitaja, Leppävaaran kotihoito - Västra Nylands välfärdsområde

Kuvaus tehtävästä: Sinä ikääntyneiden hyvinvoinnista kiinnostunut lähihoitaja tai lähihoitaja/sairaanhoitajaopiskelija. Hae nyt työyhteisöömme, jossa kaiken keskiössä on asiakas. Voit olla pitkään alalla työskennellyt, vastavalmistunut hoitaja taikka opiskelija. Meillä työntekijää arvostetaan ja työyhteisössä on toisia kannustava sekä tukeva ilmapiiri. Haemme nyt kuutta lähihoitajaa kesäsijaisuuteen.

Kotihoidossa lähihoitaja toimii moniammatillisessa tiimissä kuntouttavaa hoitotyötä noudattaen asiakkaiden omissa kodeissa. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista. Työ on pääosin itsenäistä työskentelyä. Työssä korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot ja vastuullisuus sekä tiimityöskentelytaidot.

Työpaikan nimi ja osoite: Karaportti 5, 02600, Espoo
Työaika: 38,25 h/vko, jaksotyö
Tehtävä on määräaikainen

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään: Ajokorttia

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Arvostamme: hyviä yhteistyötaitoja ja asiakkaan arvokasta kohtaamista.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa: Kotihoidon aluevastaava Päivi Kulmala 0406369573 tai kotihoidon ohjaaja Heidi Weckman 0406394082

Lisätietoja

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Ikääntyneiden palvelut, Kotona asumista tukevat palvelut, Espoon, Kauniaisten, Kirkkonummen kotihoidon palvelut, Espoon kotihoidon palvelut, Leppävaaran kotihoito

Tule rakentamaan Suomen parasta hyvinvointialuetta. Pääset tekemään ainutlaatuista uudistusta, jossa Länsi-Uudenmaan kymmenen kunnan sote-palvelut ja oppilashuolto sekä pelastuslaitos muovautuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Vuoden 2023 alusta palvelemme 470 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Silloin meitä ammattilaisiakin on liki 9 000.

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. ​

Länsi-Uudellamaalla on myös hyvä asua ja elää. Asetu taloksi kaupungin urbaaniin sykkeeseen tai maaseudun rauhaan, nauti merestä, järvistä ja metsistä.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin


Osoite: Karaportti 5, 02600 Espoo

Rekommenderade jobb