Skip to main content
test
Lähihoitaja, Liedon kotihoito - Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Haemme innokkaita lähihoitajia kesälomasijaisuuksiin tulevalle kesälle 2023 ikäihmisten pariin kotihoitoon.

Liedon kotihoidossa sinua odottaa mahtava ja iloinen työporukka, hyvät toimitilat ja hyvä parkkialue autoille.

Pääset tekemään työtä ihanassa Liedon kaupungissa luonnon keskellä. Meillä on mahdollisuus työskennellä myös Tarvasjoen kotihoidon työpisteessä.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan kotona tapahtuvaa asiakaslähtöistä sekä kuntouttavaa hoito- ja hoivatyötä. Työ sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia työtehtäviä. Haluamme auttaa asiakkaitamme asumaan kotonaan niin pitkään kuin se vain on mahdollista.

Liedon kotihoidossa pärjää yhdessä tiimissä kävellen, mutta toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta sekä ajokortin olemassaoloa. Meillä on mahdollisuus käyttää tarvittaessa talon autoja sekä sähköpyöriä liikkumisessa. Käytämme työssä LifeCare asiakastietojärjestelmää sekä toiminnanohjauksessa Hilkkaa. Opetamme kyllä sinut käyttämään ohjelmia, mikäli järjestelmät ovat vieraat.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai alan aikaisempi kouluasteinen tutkinto. Opiskelijoilla työnkuva määräytyy opintopisteiden ja työkokemuksen mukaan.

Lisätietoja

http://varha.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja työstä kertovat mielellään:
vastaava terveydenhoitaja Raija Tenhunen puh: 050-3055204 (raija.tenhunen@varha.fi) tai
vastaava sairaanhoitaja Terhi Kiviharju puh: 040-5412749 (terhi.kiviharju@varha.fi)
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Ikääntyneiden palvelut, Ikääntyneiden alueelliset palveluyksiköt, Ikääntyneiden palvelualue 2

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

***

Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) är en av Finlands största arbetsgivare. Vi, 23 000 arbetstagare inom social-, hälso- och räddningsbranschen tryggar, botar och räddar – välfärd tillsammans, varje dag.

Vi erbjuder betydelsefullt arbete i ett unikt område som berikas av städerna, landsbygden, skärgården och havet. Det finns nästan 800 olika yrkesbeteckningar på vår akademiska och tvåspråkiga arbetsplats.

Vi verkar i enlighet med våra centrala värderingar – vänligt med yrkeskunnighet, uppskattande och jämlikt, och ansvarsfullt och effektivt.


Osoite: Hyvättyläntie 7, 21420 Lieto

Rekommenderade jobb