test

Lähihoitaja (Linnakartanon ryhmäkodit, Jämsä)

Ansök senast  13.5.2024 15:45

Kaipaatko elämääsi vaihtelevia työpäiviä, huippu työporukkaa sekä merkittäviä asukaskohtaamisia? Etsimme lisävahvistuksia toimivaan työyhteisöömme ja meillä olisikin auki vakituinen tehtävä

LÄHIHOITAJALLE

Linnakartanon ryhmäkodit tarjoaa yhteisöllisiä asumispalveluita ikääntyneille asukkaille. Asukkaita on yhteensä 22 kolmessa eri ryhmäkodissa. Arki koostuu asukkaiden päivittäisen perushoivan sekä turvallisen ja viihtyisän ympäristön luomisesta, jotta asukkaamme voivat elää omannäköistään arvokasta elämää. Toiminnassamme painottuu myös suunnitelmallinen, kuntouttava ja toimintakykyä ylläpitävä hoitotyö. Arjessamme korostuu yhteisöllisyys ja sosiaalinen kanssakäyminen asukkaiden kesken.

Lähihoitajan työhösi kuuluu asukkaiden perushoito ja hoiva, viriketoiminnan järjestäminen sekä arkikuntoutus. Kannustamme hyödyntämään jokaisen omia vahvuuksia hoitotyössä.

Hyvä työyhteisö on yksi isoimmista voimavaroistamme työarjessamme. Työarkeasi jakamassa on lähihoitajia, sairaanhoitaja sekä palveluvastaava. Otamme matalalla kynnyksellä mukaan uusia työkavereita tiimiin mukaan. Aina saa kysyä, on sitten kyse pienemmästä tai isommasta ongelmasta.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Myös työyhteisö on sitoutunut perehdyttämään uusia työntekijöitä.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

-----------------

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Arvostamme monipuolista hoitotyön kokemusta, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä RAI-arviointeihin liittyvää osaamista.

Työ on jakso- ja 2-vuorotyötä.

Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Päivi Töyry

Palveluvastaava

p. 040 8296995

paivi.toyry@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare