Skip to main content
test
Lähihoitaja, Lopen kotihoito, jatkuva haku - Lopen kunta

Hei sinä aktiivinen ja ammattitaitoinen hoitaja!
Lopen kotihoidossa haluamme auttaa asiakkaita elämään arvosta elämää omassa kodissaan olemalla läsnä ja mahdollistamalla kotona pärjäämistä. Meillä tehdään työtä kuntouttavalla otteella ja hyvällä sykkeellä mukavassa porukassa.

Haemme luotettavia, reippaita ja itsenäisen työskentelyyn kykeneviä lähihoitajia, jotka tekevät työtä suurella sydämellä asiakaslähtöisesti. Olette ammatillisesti kiinnostuneita laadukkaan hoito-ja hoivatyön toteuttamisesta ja itsenne jatkuvasta kehittämisestä. Toivomme teiltä myös kokemusta ikäihmisten parissa työskentelystä. Olette itseohjautuvia ja tiimi- ja yhteistyötaitonne ovat hyvät. Tarjoamme kattavan perehdytyksen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan asiakastyön hyvässä tiimissä sekä mahdollisuuden työnohjaukseen.

Työtehtävänä kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuva asiakaslähtöinen ja kuntouttava hoitotyö sisältäen perushoitoa ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Tehtävät ovat esimerkiksi ruokailusta, lääkityksestä sekä henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Työtä tehdään asiakkaan kanssa laaditun, asiakkaan tarpeet huomioivan, hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Työsuhde alkaa 01.08.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työ on kolmivuorotyötä, pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroa sekä viikonlopputyötä. Käytössämme on Hilkka mobiili- ja toiminnanohjausjärjestelmä ja Lifecare potilastietojärjestelmä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain 272/2005 § 8 mukainen soveltuva tutkinto. Edellytämme myös voimassa olevaa lääkehoidon suoritettua Love-tenttiä tai valmiutta suorittaa Love-tentti kolmen kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48§:n edellyttävää rokotussuojaa. Toimeen valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Alkuperäiset työ- ja opintotodistukset pyydetään nähtäväksi haastatteluun kutsuttavilta.
Palkkaus määräytyy Sote-sopimuksen mukaisesti ja kunnassa tehdyn työn vaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2406,64 euroa/kk. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.
Haastattelemme ja teemme valintoja koko hakuajan.

Lisätietoja

http://www.loppi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa vs. kotihoidonohjaaja Asta Leino p. 040 675 8445, asta.leino@loppi.fi

Lisätietoja

Perusturvalautakunta, vanhusten palvelut, kotihoito

Loppi on Kanta-Hämeen maakunnan eteläisin ja noin 8000 asukkaan elinvoimainen kunta, jonka palveluksessa on noin 400 työntekijää. Lopen kunta on luotettava työnantaja, joka huolehtii henkilöstönsä hyvinvoinnista sekä tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan kaikissa työuran ja elämän vaiheissa. Lopen kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Opintie 3, 12700 Loppi
Lopen kunta - Rökfri arbetsplats Lopen kunta - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb