test

Lähihoitaja Lopen kotihoitoon

Ansök senast  19.4.2024 15:00

Tervetuloa Oma Hämeeseen – paikkaan, missä intohimosta, rohkeudesta ja välittämisestä syntyy merkityksellinen työ. Meillä avautuu ovi monipuolisiin työmahdollisuuksiin!

Tule tekemään vauhdikasta ja vaihtelevaa lähihoitajan työnkuvaa Lopelle. Meillä on siistit tilat, missä työskennellä. On reppua, pussia, purnukkaa ja jos ei meinaa riittää, niin hommataan lisää. Kiiltävät autot, millä kurvailla. Perinteistä aamua, iltaa ja mahdollisesti yötäkin, eli valikoimaa vuoroissa löytyy.

Etsimme nyt uusia työkavereita sekä vakituiseen työsuhteeseen että kesän ajaksi.

Miten me sitten toimitaan? Ensin perehdytään ja sitten vasta itsenäisesti kentälle siirrytään. Yksinhän ei tarvitse toimia, aina on kentällä kaveri ja työnjärjestelijä kenelle kilauttaa, jos apuja kaipaa. Turhaa pohdit, että uskallanko tai kehtaanko pistä vain rohkeasti hakemusta tulemaan, ilolla otamme sinut tiimiimme vastaan!

Kotihoidossa työskentely sopii sinulle, jos viihdyt itsenäisessä, liikkuvassa ja vaihtelevassa työssä ikäihmisten parissa. Tässä vastuullisessa ja tärkeässä työssä edistät ja tuet asiakkaidemme kotona asumista sekä kokonaisvaltaista hyvinvointia. Työhösi kuuluu asiakkaan kotona tapahtuva asiakaslähtöinen ja kuntouttava hoitotyö, joka sisältää perushoitoa sekä sairaanhoidollisia tehtäviä. Päivittäisten asiakaskäyntien lisäksi vastaat sinulle nimettyjen asiakkaiden hoito- ja palvelusuunnitelmista. Teet tiivistä yhteistyötä sairaanhoitajien, fysioterapeutin , asiakasohjauksen ja tiimin kollegoien kanssa. Toivomme sinulta itseohjautuvuutta, vastuullista ja kuntouttavaa työotetta, hyviä tiimityötaitoja sekä avointa mieltä hoitotyön jatkuvaan kehittämiseen.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme myös rekisteröitymistä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Kesätyössä voit olla myös vasta alan opiskelija. Lääkehoitoon osallistuminen edellyttää voimassa olevaa lääkehoitolupaa, jonka voit tarvittaessa päivittää tai suorittaa meillä työsuhteen alussa. Työn liikkuvan luonteen vuoksi ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön ovat välttämättömiä, mutta yksiköstäkin löytyy autoja käyttöön. Kesätyöntekijälle on mahdollista räätälöidä asiakaslistaa, jottä pääset työskentelmään kävellen tai pyörällä.


Tuu meille rohkeati työskentelemään ja tekemään tärkeää työtä ikäihmisten hyvinvoinnin parissa! Jätä hakemuksesi Kuntarekryn hakulomakkeen kautta. Kirjautumisen jälkeen sinun tarvitsee vain vastata muutamaan avoimeen kysymykseen. Käymme rekrytointikeskusteluja mahdollisesti jo hakuajan puitteissa.

Oma Hämeellä saat käyttöösi laajalti työsuhde-etuja:

- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti
- Kattava koulutustarjonta
- vähintään kuuden kuukauden mittaisiin työsuhteisiin kuuluu myös Epassi Flex kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu

Tehtäväkohtainen palkka on 2488,17€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 38,15 tuntia viikossa. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika, jonka pituus määräytyy työsuhteen keston perusteella. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote määräajassa. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.

Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen.


Läs mer

https://omahame.fi/meille-toihin
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kanta-hameen-hyvinvointialue/

Allow contentTillåt cookies för kategori analytics för att se innehållet
Kontaktuppgifter

Kotihoidon lähijohtaja Niina Oksanen, (niina.oksanen@omahame.fi), puh. 050-592 0460

Sairaanhoitaja Asta Leino, (asta.leino@omahame.fi), puh. 040-6758445

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Rakennamme maailman inhimillisintä Assi –sairaalaa, jonka tulevien toimintojen suunnittelussa sinulla on mahdollista olla mukana. Uudet tilat ovat käytössämme vuonna 2026.Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Läs om arbetsgivare