test
Lähihoitaja, Louhirinne 1 - Varkauden kaupunki

Hoi lähihoitajat & lähihoitajaksi valmistuvat!
Olettepa sitten vastavalmistuneita tai kokeneempia konkareita, haluamme juuri sinut - teidät iloiseen ja huumorintajuiseen tiimiimme!

Haemme työporukkaamme lähihoitajaa ajalle 1.1.2022-31.12.2022 tai sopimuksen mukaisesti. Yksikkömme moniammatillisessa ryhmässä työskentelee huipputiimi ja työkavereina sinulla on sairaanhoitajia, lähihoitajia ja hoiva-avustajia. Työvuoromme suunnitellaan yhteisöllisesti ja pääset itse vaikuttamaan niihin. Etsimme joukkoomme vanhustyötä täydellä sydämellä tekevää työkaveria.

Lähihoitajana tehtävänäsi on tukea kanssamme asukkaidemme hyvää arkea. Ammattitaitosi on monipuolisesti käytössä hoiva- ja hoitotoimenpiteissä sekä aktiivisen arjen askareissa. Toimimme omahoitajamallin mukaisesti. Työyhteisö yhdessä esihenkilön kanssa tukee toimintaasi ja vastaa perehdytyksestäsi. Liittyessäsi joukkoomme, saat käyttöösi Varkauden kaupungin henkilöstölleen tarjoamat edut, mm. ePassin.

Tehtäväkohtainen palkka on 2203,76 €/kk ja vuorotyölisät.

Kiinnostuitko?
Lähetä meille hakemuksesi - käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Sopivan henkilön löytyessä, saatamme täyttää paikan jo hakuaikana.

Jos kaipaat lisätietoa, ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää:
Tiina Sydänmaa, tiina.sydanmaa@varkaus.fi, p. 040 837 2580
Hanna-Leena Sutinen, hanna-leena.sutinen@varkaus.fi, p. 044 444 2646

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiina Sydänmaa, tiina.sydanmaa@varkaus.fi, p. 040 837 2580
Hanna-Leena Sutinen, hanna-leena.sutinen@varkaus.fi, p. 044 444 2646

Lisätietoja

Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Hoiva- ja hoitopalvelut, Louhirinne 1

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Louhitie 11, 78850 Varkaus
Varkauden kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb