test

Lähihoitaja Louhirinne 2, Varkaus

Ansök senast  26.9.2023 12:00

Lähihoitaja, liity ammattitaitoiseen joukkoomme Varkauteen!

Haemme kolmea (3) lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Louhirinne 2:lle 2.10.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

Louhirinne 2 on tehostetun palveluasumisen yksikkö Varkauden Käpykankaalla, jossa tarjoamme säännöllistä hoitoa ja huolenpitoa ikäihmisille.

Lähihoitajana työskentelet osana moniammatillista työyhteisöä ja vastaat asukkaidemme hoito- ja hoivatyöstä, lääkehoidosta sekä yhteistyöstä omaisten ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Tehtäviisi kuuluvat asiakkaan hoito- ja hoivatyön käytännön suunnittelu, toteutus ja arviointi. Työssäsi pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvien ja moninaisten asiakastehtävien mukaisesti.

Mitä tarjoamme työntekijöillemme?

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, ammattitaitoiset työkaverit moniammatillisessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä sekä hyvinvointialueemme epassi-edun ja työterveyshuollon palvelut.

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 2402,38 €/kk. Työ on kolmivuorotyötä.

Olisitko sinä etsimämme lähihoitaja?

Toivomme, että olet aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoidosta ja hyvinvoinnista ja teet työtäsi suurella sydämellä. Arvostamme asiakaslähtöistä ja joustavaa asennetta sekä organisointikykyä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 2005/817, §3) sekä Valviran rekisteröityminen.

Noudatamme tartuntatautilain 48 §:n säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Toivotamme sinut tervetulleeksi tekemään arvokasta työtä asukkaidemme parissa!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/hoito-ja-hoivatyo-pohjois-savon-hyvinvointialue/

Lähetä meille hakemuksesi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa:
Yksikön esihenkilö Mervi Pietinen, mervi.pietinen@pshyvinvointialue.fi, p. 044 444 2388

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Läs om arbetsgivare