Lähihoitaja, lyhytaikaishoidon yksikkö Apila, Pirkkala

Ansök senast  19.5.2024 23:59

Haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä innostuneita lähihoitajia vahvistamaan tiimiämme! Olisitko sinä meidän uusi työkaverimme?

Apila on ikäihmisten lyhytaikaista asumista ympärivuorokautisesti tarjoava 10 asiakaspaikan yksikkö Pirkkalassa. Tarjoamme jaksottaista hoitoa omaishoidon ja kotihoidon asiakkaille, jossa tuemme asiakkaan toimintakykyä ja läheistään kotona hoitavan iäkkään kumppanin tai omaishoitajan jaksamista.

Lähihoitajana toimit asiakkaiden hoitajana Apilan kodinomaisessa ympäristössä. Avustat asiakkaita erilaisissa toiminnoissa, tuet ja edistät toimintakykyä palvelu- ja hoitosuunnitelmien mukaisesti sekä vastaat asukkaiden laadukkaasta gerontologisesta hoitotyöstä. Huolehdit asukkaiden mielekkäästä arjen sisällöstä ja toimit yhteistyöverkostossa asiakasohjauksen, kotihoidon, asiakkaan läheisten sekä muiden tahojen kanssa.

Tarjoamme sinulle mielekkään työympäristön ja aktiivisen työyhteisön. Tarjoamme työnantajan monipuoliset työsuhde-edut kuten työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun ja tyhy- sekä Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai vastaava aikaisempi tutkinto ja rekisteröinti Valviran ammattihenkilörekisteriin. Edellytämme Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksyttyä suorittamista, voit tarvittaessa suorittaa verkkotestit myös meillä ennen työsuhteen alkamista. Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen ikäihmisten kanssa työskentelystä, kuntouttavan hoitotyön ja RAI-osaamisen sekä palvelu- ja hoitosuunnitelman laatimisen taidot. Toivomme sinulta asiakaslähtöistä työotetta ja reagointia muuttuviin tilanteisiin sekä hyviä yhteistyötaitoja. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta ja valmiuksia kohdata haastaviakin tilanteita.

Työn aloitus 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Tehtävä on kokoaikainen ja työ on kolmivuorotyötä. Työsuhteen alussa aloitusyksikkö on Apila. Vaihtelevan asiakasmäärän takia työvuoroja voi olla myös muissa työpisteen yhteydessä olevissa asumisyksiköissä. Toimeen valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuuoja ja valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Tule täydentämään omalla osaamisellasi tiimiämme ja jätä hakemuksesi meille heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Kontaktuppgifter

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä hoivatyön esihenkilöltä Sanna Alanaatu, sanna.alanaatu@pirha.fi, p. 050 439 7530

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!