Lähihoitaja (Mäntyrinne, tilapäishoidon yksikkö)

Haemme lähihoitajaa opintovapaan sijaisuuteen Turun kaupungin vanhusten asumispalveluissa vanhuskeskus 4:n Mäntyrinteen tilapäishoidon 20 paikkaiseen yksikköön Tuulikelloon.

Asiakkaan tilapäishoidon jaksoilla toimimme tavoitteellisesti yksilöllisen hoitosuunnitelman mukaisesti asiakas kokonaisvaltaisesti huomioiden. Toiminnan tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn ja voimavarojen ylläpitäminen ja kohentaminen. Yhteistyö asiakkaan läheisten kanssa on olennainen osa päivittäistä työtä. Asiakastiedot kirjataan Pegasos-järjestelmään. Asiakkaan hoidon tarpeen arvioinnissa käytetään apuna RAI screener-järjestelmää ja sen tuottamaa tietoa. Yksikössä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto taikka aikaisempi kouluasteinen koulutus. Eduksi luetaan kokemus vanhustyöstä ja hyvät vuorovaikutustaidot. Eduksi on voimassa oleva lääkelupa tai sen suorittaminen koeajan aikana.

Työsuhde alkaa 12.10. tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Kristiina Levonen
yksikön esimies
kristiina.levonen@turku.fi
040 1605376
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Vanhus- ja vammaispalvelut, Vanhuspalvelut, Vanhusten asumispalvelut, Vanhuskeskus 4, Mäntyrinne, Mäntyrinne 1, tilapäishoito
Osoite: Virvoituksentie 5, 20720 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.